Maksim_252 Konu tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Ağustos 2013 Hər kəsə salamlar... Dostlar, məndə bir office sənədi var... Bu sənəddə şriflər kiril hərfləriylədi... Bu formada ikən yazıları oxumaq mümkün deyil... Mən adətən bu hallarda A3 Times AzLat şriftindən istifadə edirəm və problemi aradan qaldırıram... Amma hazırki sənəddə bildiyim bütün yolları - 10-a yaxın şrift, konverter proqramı yoxlamışam, düzgün nəticəni ala bilməmişəm... sənəd budur... bu problemi aradan qaldıra bilənə minnətdar olaram... İndidən təşəkkürlər... ededintesvirius-r.doc Şrift dəyişəndən sonraki görünüş o2.jpg o2.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 A2 Arial AzLat bu şiriftdən istifadə et mən yoxladım alındı azeri şiriftləri yüklə Çalış həmeşə Times New Roman şiriftindən istifadə et.Əksər idarə və təşkilatlar bu şirifdən istifadə edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 senedeqalmaz, təşəkkürlər amma bunu da yoxladım, yenə alınmır... Mən həmişə yazanda sənin dediyin kimi Times New Roman şriftiylə yazıram... Bu sənədi Universitetdə müəllimim verib... Sən yoxlayanda bu sənədin üzərində yoxlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Maksim mən bu sənədi word 2003 və word 2010 da yoxlamışam .Maksim sən verdiyim şiriftləri yükləmisənsə sənədi word-ə acanda sənədi ctrl+a ilə seç sonra şirifti dəyiş - A2-Arial AzLat -i seç.Vəssalam alınacaq maksim sənin sənədin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 senedeqalmaz, bu yazdıqlarının hamısını bilirəm, pis çıxmasın, office bacarığım yaxşıdır... bircə problem bu şriftdədir... Mənim kompüterimdə office 2013 - dür... Sabah universitetdə office 2003-də yoxlayaram görüm nə göstərir... Bir daha təşəkkür edirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Maksim mən 2003 və 2010 da yoxlamışam alınıb istəsən 2013 də yoxlayıb yazaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Mümkünsə şəkil yerləşdirə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 gözlə office2010.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 senedeqalmaz, çox sağ ol, problem mənim işlətdiyim office 2013-dədir çox güman ki... notepadda yoxladım alındı... Yəqin ki ingiliscə işlətdiyimə görədir... Bir daha təşəkkürlər... Çox sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Maksim problem deyil office 2013 dilini dəyişib azeri etmək olur.Halal xoşun olsun . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 senedeqalmaz, aha, bilirəm onları... Çox sağ ol... dəyişəcəm indi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 məndə əlavə şiriftlərdə var həcmi təxminən 500mb olduğuna görə heyif ki ,sayta yerləşdirə bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Problem deyil, narahat olma... Hansı saytdan götürmüsənsə link ver yükləyim, universitetə gedəndə upload edərəm.. saniyədə 2 Mb upload sürəti var... Azərbaycan diliylə də alınmadı... Rusca office 2013 paketi də ki yoxdu rəsmi saytda... Sabah Rusca office-də də yoxlayacam... İnşallah alınar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 senedeqalmaz, çox sağ ol... indicə müəllimin kompüterində yoxladım, alındı... Bir daha təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.