senedeqalmaz Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Faiq günah parelel telefonda deyil ,çünki adsl xidmətindən istifadə edənlər bilir parel telefonun internete ziyanını bu aksiomadır.Günah bu ucuz və keyfiyyətsiz modemləri Azərbaycana gətirəndədir Faiq yenə təkrar edirəm elə insan olub ki onun problemi sırf adapterdən olub.Xətti normal ,port qaydasında ,ev ışıqına qədər ölçü verilib 220 v göstərib amma modemdə 2 işıq yanırdı power ve wi-fi .kimə desən ici mən qarışıq deyərdim ki problem telefon xətindədir amma problem adapterdən cıxdı adapteri dəyişən kimi modemin adsl və internet ışıqı yandı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Yəni deməyim o ki Elvin nə oldusa mən o paraleli ləğv edəndən sonra oldu bu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Faiq sənin dediyin dərvişin parisi dağıtmaq məsələsinə oxşadı qardaşım həyatda təsadüflər olur amma kimdən istəyirsən soruş adsl-dən cox az anlayışı olanda deyəcək ki paralel telefonun internete ziyanı var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Ok təşəkkür edirəm bir daha qardaşım sabah ilk işim bunun üçün adapter tapmaq olacaq İnşallah düzələr... Çox sağol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 inşallah düzələr dostdan tanışdan sadəcə 5-10 dəqəlik tp-link adapteri al yoxla .Amma fikir ver a ancaq tp-link modemi olsun cünki digər modemlərin adapterlerini amperi və voltu müxtəlif olur Öz modeminə oxşar modemin adapteri olsa lap əla olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Bugun səhər yandırdım modemi nə qədər etdim internet gəlmədi heç Lan ilədə yoxladım internet gəlmədi ancaq işığı modemdə yanırdı... Mən yenədə bunu axşama yaxın aparacam modemi aldığım yerə bəlkə onlar bilərlər bunun dilini... Birdə dünəndəndi mənim fikrimdə reset etmək vardı modemə amma modemi heç resetləmədiyimdən biraz ehtiyyat etdim eləməyə məncə reset atsam düzələr modem... Siz nə deyirsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.