Jump to content
Forum Windows-az.com

KIS 2011 Trial Reset


Guest Nazim888

Recommended Posts

salamlar,men saytdan kaspersky internet securty yuklemisdim,vaxti bitib,trial resetle resetlemek isteyirem,saytdan birini yukledim,daha dogrusu yuklemek istedim,paylash .com da link gelmedi,daha dogrusu hemin server ayri seye yonlendirilib, daddy flan nese bele bir sayt,birinide diger saytdan yukledim islede bilmedim,xais edirem komek edin,1 gunu qalib uje

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

bagladim anti virusu sonra proqrama girib reset eledim,sora porqrama girdim yene 1 gun qaldiqini gosterdi ,yeni olmadi

 

birdeki o acar islemedi

 

bu linkdeki videoya baxin,hemde virusu yoxdu trial resetin,ancaq orda samzasitani baglayib sonra edirsen,bagladiqdan sonra proqrami kasperskydende exit edib cixib trial resete daxil olub yasil duymeye basirsan vso.ozu hell edir yeniden girendede kaspere girib yeni acar secir ozu avtomatik 30,31 gunluk vso.

ancaq mene bir sey maraqlidi yeniden men samzasitani aca bilerem ?

Link to comment
Share on other sites

yox men ede bildim alindi 30 gun,ancaq sorusuramki videoda gosterir,nastroykadan internetle elaqe olan yerden samozawitani sondurub sonra edirsen resetle . men elemisem alinib,ancaq indi men samozasitani aktiv ede bilerem? hecne olmazki ?

Link to comment
Share on other sites

cox sag ol.ele etmisdim o videoda ama 31 gunu veren kimi qurtarir sora ozun yoxladim bir dene hecne olmadi sora fikirde vermedim,ama trial versiyada mesaj gelir ha deyir komp yarim qorunur,tam qorunmasi ucun acar almalisan.

trial versiyani isletmeye deyer yoxsa acar axtarmaq yaxsidi? birdeki acarlarin muddeti nece gun olur ? her hefte yada her gun deyismek lazimdi ?

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...