Seymur Məmmədov Konu tarihi: 9 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Eylül 2013 Hamınıza Salamlar..Deməli Dostlar Mən Deamon Tools Proqramına Girdim və elə olduki Məndə Windows 7 variydi diskə yazmaq üçün.. Mən Çaşıb Səhvən D Diskinə Windows 7 Yazdım ama C Diskindəki Windows XP`də Qaldı.. Mən indi Nə qədər Edirəm C Diskindəki Windows XP`ni Silə Bilmirəm.. Bunu Hansısa Bir yolla silmək mümkündür ? Amma Format deməyin çünki Disk yoxdu.. Başqa Proqramla yada nəyinsə köməyi ilə Silmək olar C Diskindəki Windows XP`ni ? D Diskindəki Windows 7 istiyirəm qalsın.. Lazım Olmadı Dostlar Unlocker Proqramıynan C Diskindəki Papqaları sildim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 bele sile bilmeyeceksen en rahat yolu pusk bolmesine msconfig yaz enteri vur pencere gelecek oradan zaqruzka bolmesine daxil ol oradan sile bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Stilny Bomj , Aleykuma-Salam . Seni men VALLAH basa dusmedim .DAEMON Tools proqramin yuklenmeyi hara,Windows 7 sistemin yuklenmeyi hara.Ozude arada yuklenme zamani feriqde var.C-diskini format etmek ucun sene disk lazimdir ??? Hele Menim kompitorum bolumunden C-diskini sec format ele getsinde.D-diskinde olan Windows 7 ile isle sonra.Eger sistemi eyni Diske yazirsansa birinci sistem yararsiz olur.Eger diskleri bolub yazirsansa sonda yazdigin ustun olmaq serti ile ikiside isleyir .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Qaqa Bilirsən Necəə.. C Diskindədə Windows Xp var D diskindədə Windows 7.. Komp Açılanda Məndən Soruşurduki Hansı Windows Sistemi açılsın Xp yoxsa 7`di Məndə 7`dini Seçirdim.. Ama indi Easy BCD Proqramıynan Xp`ni Silmişəm Kompyuter Açılan kimi Pramoy Windows 7`ə Girir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 indi sen yeniden xp isteyirsen?xp ucun bilirsenki yazmalisan ayri varantin yoxdu cunki yazirsanki silinib 7 isteyirense yaziq girirde xpni secme qaydasini sorusursansa qara ekrandam mause islemir asagi oxu vur men bilen sende birinci win 7 yazilmalidir cunki d diskindedi deyirsen asagi oxu vur xpni sec asagi oxu vuranda secilecek sonrada enter vur xp acilacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Onu silmeye hec proqram lazim deyil.Win Xp olan diski adi qaydada Flaskartin format olduguqaydada format ederin fiso.Sonrada puskdan acilanda gelen xp sozun silmek olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 sen xpni geri qaytarmaq isteyirsense netden erd comander yukle diske yada fhlasa yaz geri qaytar vallah 2 ismaricin ile birincisi uygun gelmir deqiqi ne iteyirsen onu yaz bilek bizde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Lazım Olmadıye Day Altda yazmışam axı )))) Allah Razı Olsun Hamınızdan.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.