Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 20 Eylül 2013 Salam point blank turiyede aimbot bilen var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Elykime salam.Turkde hec vaxt Aimbot ola bilmez.olsada oda pulnandi/. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 necey olurki aimbot? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 bilmirəm... 15 20 tl məncə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 havayi veren yoxdu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Olsa birinci mənim xəbərim olardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Tapsaz menede deyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Loading Narahat olma qaqaş.Bu saytdan kim tapsa bilirəmki paylaşacaqlar. Ama Vx var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Mende el guman ediremki pulna aln usaqlarda bura havayi qoyarlar men inaniram windows-azin usaqlarina )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 AZE_DANGER Yox qaqaş.o uje elə olmur.çünki ancaq öz kompunda işləyir ancaq.diəsən ip adress lə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 He ele cixir uje yaxsi islek vxlar aimler ancaq 1 kompda isleyir tez tutulmamaq ucun hemde pul qazanmaq ucun edirler bunu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 1.Bilsəydim 100% paylaşardım.EpicPb üçün vh var keçin ona .Və aimbot yox belə yaxşı funksiyalı çit olur.ama heçkim paylaşmır.Brazilya pbsının və s. pbnınki bəziləri varki düşür pb türkə.Vəya kimsə edit eliyir.Tapanda paylaşmır.Paylaşan olsa yayılar və 1 həftə çəkməz fix yeyər.BU səbəbdən epicPB yaxşıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Nihad Əhədzadə oynuyursan epic pb? oynuyursansa dostluq at Kenka Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 21 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2013 PB-ların hamısının təhlükəsizliyi yüksəkdir ona görə də artıq çit çox zəifdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 21 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2013 Birdaha SALAMLAR) Demeli bele aimbot tapdim beli beli sehv esitmediz aim bot tapdim 100% isleyir amma bir problem var pulnandi deyeri 32.61 TLdi yeni (hardasa 16-17 manat) videolara baxdim superdi bank kartim olsaydi alardim heyif yoxdu kimdese varsa ala biler facede baxdim sehifelerine atansik deyiller almaq istesez bu yukleme sayti LINK ve buda almaq ucun sayt LINK P.S bir aim yalniz bir kompda aypide isleyir + mene ele gelir pointin ozu satir bu aimi birdeki bunu sindira bilen olsa ela olar username passwordu deyirem bacaran varsa yukleyib sindirsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 21 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2013 Mənimdə birkcartım olsaydı alardım...Amaki mən elədə inanmıram.Çünki birdən Fixləndi? Birdəki sən düz deyirsən.Pointin GM`lari satır.Men saytında görmüşdüm elə.biri yazmışdı...GM`nin biridə cavab verdiki lutfen bana bir email veriniz ne dedi belə Aimdəndə Pul tuturlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.