Kənka™ Konu tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 20 Eylül 2013 Salamlar.Xaish edirem mene komek edin. men gta iv yukledim oz diskimden.onnan sonra oyuna girende meselcuun gta iv epic pb pes 2013 yuxarda qiragda bele sozler yazilir.bu mende bidefede olmusdu.farmatladim duzeldi. indi bu nedendi? neynemeliyem duzelsin?caresi var yoxsa yene farmat?? yada neye ziyandi? sekilde budu http://n1309.hizliresim.com/1f/n/svqcj.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 oyun isleyir ya yox?yeni bu yazinin her-hansi bir tesiri olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 oyun hə işləyir. ancaq bilmirəm nəsə təsiri var ya yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 21 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2013 yhec kes bilmedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 ??????????? ayda he ziyani var.meselcun men Die Polizei yeni polis oyunun oyunuyanda usten isiqlar yanmir..Xaish komek edinde neden ola biler? googledede yazdim hamisina baxdim ama heccur basa dusmedim.Sistemi geri ceksem duzeler??? nece cekirler? PROBLEMİM DÜZƏLDİ.TƏŞƏKKÜRLƏR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.