AQIL_ISMAYIL Konu tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Eylül 2013 Salam dostlar mən Artiq yeni bir proyek üzərində işləyirəm. Aqil İsmayil AİO 2013 v1.0 Paketdə Bir çoxlarımıza lazım olan proqramlar yerləşdirəcəm. Əsasəndə çalışacam proqramların yeni versiyalarını sizlərə təqdim edim bu paketdə. Proqramlarin Unattended versiyalari olacaq. Sadəcə olaraq mən istəyirəm ki proqramlari AİO da elə yerləşdirim ki istifadəçi proqramlari bir-bir yox bir neçəsin birdən yükləyə bilsin. Bunu necə edə bilərəm. Xahiş edirəm AİO ilə məşğul olan varsa bir zəhmət desin. Nümunə Windows-Az.Com Saytında Tezliklə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 AQIL_ISMAYIL, mən bilən AMS-da o cür funksiya yoxdur.... ( bəlkədə var ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 hansisa ams movzusunda -neon apz2- paylasmisdim.onu axtar.orda kodlari var ard-arda etmek ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Bilirsiz dostlar mən WPI kimi yigmaq istəyirəm. Bunun haqqinda video dərslik olsa yaxşı olardi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.