Jump to content
Forum Windows-az.com

Formatda Klaviatura ilə problem


elvinadpu

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

ona gorede klavyatrua islemir.onun cuunde PS-2 olan klvyatura atx sonra isini gor.sonra formatdan sonra deyisersen usbye.cunki usb olanda onun driverini bios tanimir

- Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri

- BIOS yazilmasi

- Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi

- Kicik chiplerin deyisidrilmesi

- BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 sene sonra...

Bax bu deqiqe buna oxsar probilemle men uzlesmiem.BIOS-dan klaviyaturani acmag ucun gerek BIOS-daxil olsan buncunde perezaqruska(yeniden baslat) lazmidir.Onda bes nece men hemen bolmeye girim axi klaviyaura islemirse?Komp qosulu oldudu vaxt biosa girmek olur?Nece klaviyatura acilir ki oradan?

Link to comment
Share on other sites

VahidoV, Qaqaş mən düzü birinci dəfədi belə bişey eşidirəm yəni özümdə olan kompyuterin biosunda belə şey yoxdur... Ama səndə klaviyatura işləmirsə əgər belə edə bilərsən ki prossesorun üzərindən Power düyməsini basılı saxlıyıb kompyuterin sönüb-yanmağını gözləyəsən və daha sonra F2 ya da Del düymələrini basaraq biosu açmalısan...Orda mən bilən Usb yeri Enable/Disable olmalıdı sən Enable edib F10 düyməsini vuraraq yaddaşa verməlisən əgər sənin biosunda o funksiya varsa...
Link to comment
Share on other sites

Dede basian donum men tam qaydasi ile,cetinlik cekdiyim movzulari burada basa dusulecek qaydada izah edirem.Sadece qarisiq yazmagimin sebebi o oldu ki,yuxardaki arxiv cavablarda bir istifadeci deyir ki,mende bele bir probilem var idi ve men onu aradan qaldirdim,hal-hazirda da USB klavdislerle isleyirem.Men ona gore suali bu cur qoydum.Yeni heme kompitoru menden qabag hemen klaviyatura ile format edibler.Amma idi menim elimde islemir.He cerverli wtepciri olan klaviyaturadan istifade edecem.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...