GooGle_Chrome Konu tarihi: 1 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 1 Ekim 2013 Salam dostlar ... Mən "ebay"-dan telfon sifariş vermişəm BU TELFON ... Android versiyası 4.0.5 di 4.2 lə dəyişmək istəyirəm necə edim ? Birdə nəsə bir proqram oyun yazanda bir başa telfonun yaddaşına yazılır karta necə yönləndirə bilərəm ? ... çəm 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Salam.Mende samsung galaxy Mega-di.ozumde oldugu ucun bilirem ki Galaxy lerde obnovleniya gelir obnovleniyada versiya tezelenir ,ama o telefonda ele olacaq mi deye bilmerem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 qaqam android emeliyat sistemli telefonlari update etmek bir az qeliz meseledi sen evvelce andoidin istediyin versiasi ucun saglam kew tapmalisan ondan sonra update ede bilersen qaldiki programlari tlefone kocurmeye sehf elemiremse menyuda uyqulamari yonet olmalidi ordan prgramin ustine vurursan orda sd karta dasi yazilib ona vurursan vesselam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 GooGle_Chrome , Qaqaş bu "Ebay"-da telefonlar beləmi ucuz qiymətə ya yoxsa bu mənəmi belə gəlir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Faiq Əhədov Əlbətdə bu reallıqdı "ebay" -da ucuzluqdu , BREND markalarında telfonları da ucuzdu , ebayda İphone 5 501 $ -dı İphone 5 Məlumat üçün sağ olun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 GooGle_Chrome , Yəqin ki ordakı mallar original mallardı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Faiq Əhədov ebayda mallar çox ucuzdu telefonu üçün əla qab tapmışam tezliklə onu alacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 qardaslar bu ki,telefonlar ebaydan zakaz verilir haaa,bular hardan gelir?niye bele ucuzdur? burda deyesen islenmis telefonlar da satilir he? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 elnur.dadashli ucuzdu deyəndə ki, bizdə gömrük haqqı çox ''ucuz'' olduğundan bura gəlib çatında o qiymətə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 indi burdan men telefon zakaz versem hara gelecek Bakiya ya erazi poct sobesine?daaha sonra bularida qeydiyyata salmaq lazim olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Hisatsu Qaqaş gülməli söhbət edirsən ))) mən prob üçün ilk dəfə "ebay"-dan flash kart zakaz verdim 1 dollara , Çindən bura pulsuz gəldi poçta getdim mənnən 1.4 manat pul aldılar )) budu bizim gömrük ? Hər bir mal haqda yetərincə məlumat yerləşdirilib ebay -da sadəcə doğru axtarış etmək lazımdı ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 GooGle_Chrome , Qardaş sən dəqiqliyiylə hərşeyi göstərdə burda bizə düzü mənim heç məlumatım yoxdu bu haqda... Dəqiq linkləridə versən gözəl olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir619 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Qaqa bu sadəcə t-mobile operatoru ilə işləyir ona görə belə ucuzdu. Mənim bildiyim qədərilə də Azərbaycanda t-mobile yoxdu. Yəni başqa operatorla işləməyəcək. Kampaniyadan verilən telefonlar kimidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 samir619 T-mobile haqda dəqiq məlumatım yoxdu ... Ancaq mən telfonu sifariş verəndə hətda özləri mənə yazdılarkı "sizin ölkədə imei promleminə görə ola bilsin telfon orda işləmədi ... Mən dedim siz imei verin mən yoxlayım görüm işləyir , göndərdilər imei işlədi sonrada mən dedim göndərin problem yoxdu göndərdilər , elada işləyir telfon təbii ki qeydiyyatdan keçirdim burda ... Qeyd edim ki hansı telfonun yanında UNLOCKED yazılıb sa 100% Azərbaycanda işləyir ... ...Video... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.