Faiq Əhədov Konu tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 8 Ekim 2013 Salam dostlar mən bu saytdan bir Avira yazdım 2016 aktivasiyası ilə bir yerdə indidə quraşdırdım yazdım obnovleniya verdim lisenziya silindi indi onu mən necə vaxtını artıra bilərəm? Amma uzunmüddətli olsun istəyirəm... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 ....salam...yəqin açar bloka düşüb...daha işləmir...yeni açar tapmaq lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Kamran bunun Norton kimi 3 ya 6 aylıq açarı olmur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 ...Faiq , bunun da qısa və uzun müddətli açarları var...bəzən həmin müddət sona qədər gedir...çox vaxt blok olur...yəni norton kimi həmin müddət 100% sona qədər işləmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Mən indi bir nəfər üçün format zamanı antivirus yazdım buda Norton idi yəni bizim işlətdiyimiz internet security onu sən verdiyin aktivasiya ilə 6 aylıq elədim indi o nə vaxtsa 1-2 aya blok ola bilər?? Yəni mən tam 6 aylıq söz vermişəm... Bunu da elə... Yəni bu antivirusu işlədən adam istəyir ona görə qalmışam belə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 ...nortona 100% təminat vermək olar...ondan arxayın ol...aviraya isə 100% zəmanət vermək olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Onda silimdə bunu hə Kamran... Nə məsləhət görürsən?? Onuda qeyd edim ki kompyüter mənim deyil başqasınındı öz istəyinə görə Avira yazdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Faiq Mən özümdə Avira İnternet Security 2013 işlədirəm. 3 gündü yazmışam. Bu License Key 2015 15.09.2015 tarixinə kimi vaxtı var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Aqil sağ ol qaqaş aktiv elədim amma bilmirəm indi bu açar nə vaxtadək işləyəcək yəni sonra kompyüterin yiyəsinin yanında yalançı olmuyum... Sən nə qədər vaxtdı artıq işlədirsən bu açarı?? Birdə sistemdə hər programı açdıqda və yaxud öz özündən birdə görürsən belə bir pencərə gəlir... Bu nə üçündür?? Bu gələndə nə etmək lazımdır?? Mən heç Avira işlətmədiyimdən bilmirəm düzü... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Faiq Dəyməz buyur... Məndə işlədirəm bu açarı hələki normaldi. 4 Gündü yazmışam. Vaxtı vaxtında obnovit eləsən problem olmaz. Son bitmə tarixi 15.09.2015-ci il göstərir. Hə o Problem lap əvvəl yazanda gəlir məndə sistemi tam axtardı bəzi proqramlari virus kimi gostərdi məndə həmin proqramlari yenilədim. Ondan sora gəlmədi hamisinda helə gostərir? Sən sistemi axtar təmiz ola bilsin ki nəsə virus kimi tapir axtar tapsa sil təmizlə komu yenədə helə göstərsə həmin proqrami sil təzədən başqa versiyasını yüklə yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Qaqaş bu antivirusu işlədərkən deyəsən programı internetdən tam ayırmaq olmur mən səhərdəndi nə qədərdi qurdalıyıram nəsə alınmır... Birdə bu öz-özünə obnovleniya olmur ki?? Gərək elə həmişə mən edəm... Çünki kompyüter özümün deyil başqasının... Özümün olsa yenə hə edərəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Proqrami yazdın Komputere perizaqruska verdin. Aktiv elədikdən sonra obnovleniya eledin. 1-ci defe obnovleniya elədin. Sənlik bir şey qalmadı artıq. Gun ərzində kompüter internetdə olarkən ozu vaxtı gələndə komputerin sağ küncündə gəlir və OK edirsən özü obnovleniya edirdə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Qaqaşım bunları bilirəm mən sadəcə sən bayaq dedin özün vaxtı-vaxtında obnovleniya ver problem olmaz bu sözünə görə soruşdum... İndi scan eliyirəm sistemi hələki qurtarmıyıb davam edir mənə bişey lazımdı burda bir program var onu internetdən ayırmaq istəyirəm antivirussuz bu mümkündür bilirəm onu Brandmauer Windows ilə edirlər ancaq bunu yazandan sonra alınmır nəsə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Faiq Qaldıkı Proqrama antivirusu sondur yoxla gor yenə ayirmayacaq. Yeqin ki Antivirusdandi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Yox hələ sistemi yoxlayır saxlaya bilmərəm... Hə antivirusdandı bilmirəm indi bunun çarəsini hardan tapım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.