Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Ekim 2013 demeli bele men youtube-ye her hansi bir video yukleyirem sonra axtariwda yuklediyim videonun adini axtariw verirem neticede tapmir oz videolarima ancag kanalimdan girib baxmaq olur bu problemi nece aradan qaldira bilerem ? Evvelceden Tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 1. Videonun linkini basqa brayzerde ac gor acilir ( sign-siz ) 2. Videonun adından başqa həm də əsas onun tagları-inə nə yazdığındır 3. Videon az izlendiyi uvun cixmaya biler 4. Videonun adini yaz axtar sonra Filtreler-den (yuxar sol küncdə) son bir saat-i sec gor gelecek... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Her variyanti yoxladim axirda bir netice aldim... 2000-den chox izlenilen video adlarini yaziram gelir amma ondan awaqi izlenilenler gelmir amma men sinamiwam bawqa kanallarin videolarini yaziram mennen ferqli olaraq 10-15 izlenilen sayisi var lakin axtariwa gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Qaqam məndədə elə olur videonu qoyuram amma ozum axtaririram tapmir başqasi axtaranda tapir esas linkdid linkin kopyala basqa broüserde prob ele bax gor tepir videonu hemde axdar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Esi yox eee ne dexli var neçə ildir mən Youtube ilə məşğul oluram belə sey esitmemidem yazdığım variantları yaxşı yoxlayın . Teymur videovun linkin ver mene . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 qaqawim qurban sene bawqa ip adress-nende yoxlamiwam gelmir lakin menim kanalma girib videolarima baxmag olur tek tek yuklediyim videolarin adini yazanda gelmir amma bu normal deyil bawqa kanallara fikir verirem izleme sayisi 2-3 olandada videonun adi gelir axtariwda.... buyur bu video buda adi linke girirsen narmalni baxmaq olur lakin adini artariwda verirsen tapilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Videonun tag-ine ne yazmisan bir deki video manager-de videonun qarsisinda hansi isare var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 qaqawim tag neye deyirsen sen ?videonun qarwisinda yazilibki herkese aciq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Tag yeni ki etiket videonu yukleyende secirsen sonra da deyistirmek olur . Sekilde asagida qirmiziladigim yer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 bawa duwdum ataw...2 dene tag elemiwem biri windows-az.com biride oz youtub-daki video linkimi sen dediyin kimi tag-lari sildim hecne yoxdur o9rda amma yene axtariw verdim tapmadi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 indi hemin videonun adini tag-e yaz save bir muddetden sonra duzelecek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 etdim dediyin kimi ataw gorek ne olucey...xeyiri olduda olmadida Choxsagolun vaxtinizi ayirdigviza gore... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Deymez ... He yeni bir sey tapdim bu videoda neyse bir problem olub deyesen Evvelce adini basqa yazmisan sonra deyistirmisen deyesen bu linke gir axtarisda tapilir video axtaris link Evvelki adi deyesen skyp problem olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 aha duz tapmisan qaqaw axirki tapmisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.