Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Vallah vaxtı yazılmayıb deyəsən daimidi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 çoxsağol. Faiq qardaş nə deyirsən məsləhət görürsən formata yaxşıdı 8.1 işlətdiyin 8dən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Yaxşıdır amma bir problem var oda bilmirəm sizlər üçün problem olar ya yox mən yenədə biraz qurdalıyım bəlkə tapdım... Deməli hər hansısa bir programı yazdığda program start bölməsinə düşmür vse programmı bölməsinə düşür gərək hər dəfəsində girib ordan əlavə eliyəsən starta... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 o problem deyilki qardaş onu helə mən işlətdiyim 8də də helədi. amma 1 həftədən sonra xəbər tutaram səndən yenə.yenədə çoxsağol təki yaxşı olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 yox qardaş 8-də elə deyil bəlkədə sən mənim nə demək istədiyimi başa düşmədin... ok xəbər edərəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Faiq qaqam " Watermark " istifadə etməmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Fuad etmişəm amma demə ki ondandı çünki bundan əvvəl başqa 8.1-də yazmışdım oda belə idi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Qaqam başa düşmədim elə danışırsan ki, güya biz heç nə bilmirik. Ağzımıza gələni danışır. Elə qabaqcadan da söz yapışdırırsan. Necə bilirsən elə də elə. Onu da deyim ki, bəli elədi. Sən hələ bir Windows 8.1 in hava sisteminə gir gör nə olacaq? Çox maraqlıdı mənim üçün. MetroStyledə olanı deyirəm bildin dəə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Hava sistemində hərşey qaydasındadı qaqaş orda heç bir problem yoxdur sadəcə mənim dediyim ayrı şeydir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Qaqam sən yenə də məni başa düsmədin. Hər nə isə. Amma sənə onu deyim ki, mən Windows 8.1 - i yazanda sənin qarşılaşdığın problemlə qarşılaşmadım. " Watermark " məsələsinə qaldıqda isə onun yaratdığı problemləri gələcəkdə görəcəksən. Bu problemləri yaşayanda sözlərimi yadına salarsan. Bunu həll etməyin çox asan yolu var. Programları yazdıqdan sonra bütün programları elə ekrandaca işarələ və sağ düyməni vurub " Pin to Start " elə. Bütün programlar " Start " menusuna daxil olacaq. Daha bir - bir daxil etməyə gərək yoxdu. Vaxtını aldığım üçün bağışla. UĞURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Fuad qaqam səndə mən deyəni başa düşmədində boynuna al... Bilirəm ola bilər sən deyən program nəsə problem yaratsın gələcəkdə mən onsuz təzədən yenə format edəcəm biraz tez desəydin sən deyən kimi edərdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Qaqam ola bilər bağışla nə bilim bir az fikirlərim qarışıb. Video dərslik hər dəfə də çəkə bilmirəm. Həm vaxt olmur həm də kompyuter məni əsəbləsdirir. Çox ilişir. Bir daha səni əsəbləşdirdimsə üzr istəyirəm. Biz qardaşıq. Çünki, Windows-Az.Com Ailəsinin bir üzvüyük. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Yox bu nə sözdü əlbəttə ki biz hamımız burda qardaşıq hərdən olur bəzən anlaşılmamazlıq bu normaldır... mən deyən bax bu cürdür videoya çəkdim... bir ara yazdığım 8.1 də belə idi... Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Qaqam gör sənin kompyuterində belə papqa olmalıdı bir ora bax. C:\\ProgramData\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Hə var qaqa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Hmm deməli belə qaqam nə isə fikirləşərik görək nə tapırıq. Amma yenə də yuxarıda yazdığım kimi ən yaxşı üsul mən dediyimdi. Programları ustanovka edəndə gəlib ekrana düşən ikonların hamısını işarələ misqanın sağ tərəfini kliklə və " Pin to Start " de. Amma yenə də bunu avtomatik eləmək olar məncə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 hə avtomatik olsa əla olarda heç 8-də belə deyildi ancaq 8.1-də belə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Deyəsən tapdım qaqam. Yoxlayım indi xəbər eliyərəm. Bu nə deməkdi? Evaluation versiyada avtomatik programı yazanda ora düşürdü buna nə olub belə. Amma mən biləni bir çıxıs yolu olmalıdı. Tapan kimi xəbər verəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Faiq, halal xosun qardasim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2013 Fuad qaqam tapa bilsən əla olar gözləyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.