AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Sexsi ismaricla gonderdim bir zehmet gir baxda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Qardaş məndə Data kartla yaxşı tutmur Googlda axtarış ver( KMSpico 9.1.2.20131210 Beta 2 ) başqa yerdən yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Problem ling de deyil torrent fayli aciram torrent proqraminda yuklemish sehv gosterir butun torrentlerde bele edir. Movzudan uzaqlashmayaq kim istifade edirse girib baxsin teamla cox xahis Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Məndə sürət zəifi Teamla alınmır Məndə var 2 Mb onu sənə necə göndərə bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Artiq aktiv eledim qaqas lazim olmadi cox sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Men bunu yukledim.Icinde 6-winrar fomratinda fail var.Basa dsdum ki 4 sistem biri pro 32,64 bit,maksimalnaya 32 64 bit.bes o yerde qalan sondan ikisi ne sistemdir ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_mn Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Təşəkkür edirəm! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Qardaslar men bu sistemlerin 6-sindan birnecesini yazmisam flasa mende fomrat etmeden aktivasiya kodu iseyir men hardan tapim axi 18 Gb yaddasi var ,umumilikde sistlemlerin 6-sininda.Men bu sistemlerden 2-sinide yene yazdim flas yaddasa.Yene de,boot-dan acqdiqdan sonra sistemi yuklmeke bolmesine kecerken ilk once aktivasiya kodu isteyir.Nece komek ede bilersiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 VahidoV..... Bu sistemlər yoxlanmış sistemlərdir.....Mən özümdə bu sistemdən istifadə edirəm 2 aydır. (Windows-8.1 Enterprise 32-bit) Heç bir problemi yoxdur. Qaldıkı kod istəməyinə ola bilsinki səndə format zamani internet açıqdır. Ona görə kod istəyə bilər. İnterneti sondür sonra sistemi yazmağa başla. Sistem tam yazilib qutardiqdan sonra interneti yandir. Daha sonra sistemi KMSpico 9.1.2.20131210 bununla aktiv edə bilərsən.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Kompyuterde internet sonulu olur.Sondurub yoxlayiram.Men qeyd etdim axi.Paketde 6-sistem var bir birinden bitleri ile ferqlenir.Men hemen paketin daxilinde olan ru_windows_8_1_x64_dvd_2707370 yukleyirem ve isteyir .Men demedim axi sistemde bir problem var.Sadece kod istediyin dedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Səni başa düşdüm. Sən Paketdə olan bütün versiyaları yazmisan flasha yoxsa təkcə birini yazmısan?. Aşağıda göstərilənlərin hansını yazmaq istəyirsən sən? Windows 8.1 Core/Pro x86 Russian Windows 8.1 Core/Pro x64 Russian ----------------------------------------- Windows 8.1 Pro VL x86 Russian Windows 8.1 Pro VL x64 Russian ----------------------------------------- Windows 8.1 Enterprise x86 Russian Windows 8.1 Enterprise x64 Russian Windows 8.1 Core/Pro x86 English Windows 8.1 Core/Pro x64 English ----------------------------------------- Windows 8.1 Pro VL x86 English Windows 8.1 Pro VL x64 English ----------------------------------------- Windows 8.1 Enterprise x86 English Windows 8.1 Enterprise x64 English Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Bu 8.1-in belə original təmiz editlənməmiş AİO paketi olsaydı yəni bütün versiyalar bir yerdə 4.7 GB-lıq disk üçün adam yüklüyüb saxlayardı arxivdə nə vaxtsa lazım olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 He men her birirni yuklemisem.Flasha ise cemi onlarin daxilinde olan sistemlerden birinin 64-bitliyini yuklemisem.Hamisin yuklmeke olmur.Flashda eger bir windows varsa,digerin yukledikde hokman format isteyir.Mene cemi biri lazimdir.Men Rus versiyasin yuklemisem.5-cini yaszmisam 1-ci ru_windows_8_1_enterprise_x64_dvd_2972067 2-ci ru_windows_8_1_enterprise_x86_dvd_2972339 3-cü ru_windows_8_1_pro_vl_x64_dvd_2972044 4-cü ru_windows_8_1_pro_vl_x86_dvd_2972668 5-ci ru_windows_8_1_x64_dvd_2707370 6-cı ru_windows_8_1_x86_dvd_2707488 Faiq Əhədov,Faqi men bu 18-Gb failin hamisini yukledim.DVD-diskler aldim ve adlarin qeyd etmekle diske yukledim.Nisbeten keyfiyyetli disklere atdim.HDD-lara etibar yoxdur.Ancag salmati disk yaddasidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Mən bu paketdə aşağıda adlarını yazdigim sistemləri test etmişəm kodda istəməyib.... Windows 8.1 Enterprise x86 Russian Windows 8.1 Enterprise x64 Russian Hal-hazırdada Enterprise X86 istifadə edirəm. Sən bunun 64-bit olanini yaz yoxla.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 He Aqil qaqas orada qeyd olunub ki rus ve ingilis dili.Men de rus dilini secdim oz biliyime nezeren.Yukleme zamani ise adlar men deyen yazan qayda ile nizamlanib mende. Yoxlayiram indi.Eger gec olsa sabah cavab verecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 VahidoV.......Sən flasha nə yazmisansa sil.... Windows 8.1 Enterprise x86 Russian Windows 8.1 Enterprise x64 Russian....bu sistemlərdən hər hansisa birini yaz flasha.... Boot menyudada flasha açanda həmin tək yazdigin sistem görünəcək.... Həmin sistemi seç və formata başla..... Nəticəni yaz bura.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Yuklendi.Driver ve roqramlarinda ukledim.Gozel sistemdir.Amma aktiv hec cur ede bilmedim.Hetda interneti bele bagladim,diger aktivatorlara bele muraciet etdim.Bu movzunu ozunde olan 2-aktivatordan bele istifade etdim.Dersliklerde oldugu kimi,olmur ki,olmur ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Hə lap yaxşı təbriklər əsas odu ki sistem normal yazilib..... Aktivasiyasinda isə interneti söndürməyə ehtiyac yoxdur... Bunu yüklə KMSpico 9.1.2.20131210 Ustanovka elə.... Sistem aktiv olunacaq.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Sag ol qaqas.Gecenin bu vaxtina kimi komeklik etdinse bu hele ozu boyuk bir seydir.Kamran Cavadov-un movzuklarin axtardim.Orada bir onun qoydugu aktivatoru tapdim.Anindaca aktiv et.O temiz is gorendir.Sag qardas gecen xeyire... http://www.boxca.com/5zik0ewdy006/activator_win_8.1.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Dəyməz buyur halal xoşun... KMS in son versiyasi ilədə edə bilərdin. Fərqi yoxdu nə ilə aktiv elədin əsəs oduki eləmisən.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2014 Tanner Qardash cox sagol hal hazirda, Windows 8.1 - Оригинальные образы от Microsoft MSDN (2013) Enterprise x86 (English) bu versiyani qurdum super isleyir yaxsidi, aktivasiya KMSAuto Net bunu goturdu. Ve sonda Bu sayta ve rehber heyyetine tesekkur ediremki bizler ucun bele serait yaradiblar ve bizleri bucur gozel lahiyelerle sevindirirler cox sagolun Allah razi olsun bu saytda emeyi kecen herkesden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramil Memmedtagiyev Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 SALAM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramil Memmedtagiyev Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Göstər/Gizlət Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Ramil Memmedtagiyev məqsədin nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Ülvi bunun problemi mənədə maraqlıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.