Faiq Əhədov Konu tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Kasım 2013 Salam dostlar.. Mən hal-hazırda Yandex brauzeri işlətdiyimdən son vaxtlar youtube videolarına baxarkən skorost belə bir menyu çıxır o olduqdan sonra videolara baxmaq olmur dona-dona göstərir... CCleaner programındada həmin brauzer yoxdur ki təmizləyəm adətən bu problem Chrome-dada olurdu CCleaner programı ilə təmizlədikdən sonra düzəlirdi... Yandex-in öz istoriyasınıda təmizlədim yenə bir nəticə vermədi... Bilmirəm bunu necə düzəldim kömək edə bilsəz yaxşı olardı... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Məncə sən elə Chrome-u işlət.Həm rahat həm də problemsiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Yandex ele chrome kodlasdirmasi uzerinde qurulub yeni eyni seydir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Fləş pleyri sil yenidən yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Faiq Əhədov ...Başqa brauzerlə yoxla brauzerdən ola bilər başqa heçnə. Mən özüm Operadan istifadə edirəm. Normaldi belə problemlərdə yoxdur. Operanı yoxla gör nə göstərir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Ay mənim gözəl dostlarım... Mən bunları bilirəm onsuz sadəcə mənə o funksiyanı ləğv etmək lazımdır başqa heçnə... Belədə ki bu brauzerlik deyil əvvəllər məndə Chrome-dada bu cür hallar olurdu CCleaner programında Chrome olduğu üçün hər sistemi təmizlədiyimdə problem öz həllini tapırdı ancaq Yandex nədənsə yoxdu CCleanerdə Hal-hazırda Chrome və ya Opera işlədə bilərəm ancaq onlar çox donur kompyüterdə ramıda çox yeyir... Əslinə qalanda mənim gözümü bu son vaxtlar Orbitum brauzeri tutub nədənsə həm yüngül brauzerdi kompyüteridə ağırlaşdırmır deyilənə görə ancaq təəsüf ki onun üçün Addblock plus olmadığımdan həmin brauzeri yükləyə bilmirəm... Dostlar xahiş edirəm bu mövzuda mənə kömək edin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Qardaş mən əksinə deyərdim CCleaner programı digərlərindən ələxsus sən dediyin programdan qat-qat yaxşıdır sadəcə sən ola bilsin orda nəyisə qurdalamısan deyə bu olub... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Qardaş sənin o Reg Organizer dediyin programı mən bir ara kompyüterə yazdıqdan sonra hard diskdə bad sectorlar əmələ gətirdi... İndi özün fikirləşdə səncə hansı yaxşı olar... Nəisə bizim bu mövzuda əsas məsələmiz bu deyil qardaş mən ya brauzeri dəyişməliyəm yada ki bu problemi aradan qaldırmalıyam videolara heç düz-əməlli baxa bilmirəm böyüdən kimi donur birbaşa HD formata keçir... Mənim fikrimdə Orbitum brauzeridi hələki ancaq ondada Adblock işləmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 başa düşdüm qardaş artıq cavablarımı silirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Başa düşmədim cavabları niyə silirsənki?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Faiq qardaş mövzudan kənar çıxdım ona görə sildim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.