Jump to content
Forum Windows-az.com

Video problemi

Faiq Əhədov

Recommended Posts

Salam dostlar.. Mən hal-hazırda Yandex brauzeri işlətdiyimdən son vaxtlar youtube videolarına baxarkən skorost belə bir menyu çıxır o olduqdan sonra videolara baxmaq olmur dona-dona göstərir... CCleaner programındada həmin brauzer yoxdur ki təmizləyəm adətən bu problem Chrome-dada olurdu CCleaner programı ilə təmizlədikdən sonra düzəlirdi... Yandex-in öz istoriyasınıda təmizlədim yenə bir nəticə vermədi... Bilmirəm bunu necə düzəldim kömək edə bilsəz yaxşı olardı...

.JPG

Proqramlar telegramda

Ay mənim gözəl dostlarım... Mən bunları bilirəm onsuz sadəcə mənə o funksiyanı ləğv etmək lazımdır başqa heçnə... Belədə ki bu brauzerlik deyil əvvəllər məndə Chrome-dada bu cür hallar olurdu CCleaner programında Chrome olduğu üçün hər sistemi təmizlədiyimdə problem öz həllini tapırdı ancaq Yandex nədənsə yoxdu CCleanerdə :feel: Hal-hazırda Chrome və ya Opera işlədə bilərəm ancaq onlar çox donur kompyüterdə ramıda çox yeyir...

Əslinə qalanda mənim gözümü bu son vaxtlar Orbitum brauzeri tutub nədənsə həm yüngül brauzerdi kompyüteridə ağırlaşdırmır deyilənə görə ancaq təəsüf ki onun üçün Addblock plus olmadığımdan həmin brauzeri yükləyə bilmirəm... :sad: Dostlar xahiş edirəm bu mövzuda mənə kömək edin...

Qardaş sənin o Reg Organizer dediyin programı mən bir ara kompyüterə yazdıqdan sonra hard diskdə bad sectorlar əmələ gətirdi... İndi özün fikirləşdə səncə hansı yaxşı olar... Nəisə bizim bu mövzuda əsas məsələmiz bu deyil qardaş mən ya brauzeri dəyişməliyəm yada ki bu problemi aradan qaldırmalıyam videolara heç düz-əməlli baxa bilmirəm böyüdən kimi donur birbaşa HD formata keçir... Mənim fikrimdə Orbitum brauzeridi hələki ancaq ondada Adblock işləmir...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...