Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Kasım 2013 Salam mende evveller windows xp idi onda notbukun xususi camerasini acmaq ucun yer var idi onu giren kimi notbukun camerasi isleyirdi...Indi mende windows7 di bilmirem o hardadisa bilen varsa yazsa yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 w7 de ele yer yoxdu elave proqramlarla baxa bilersen ozuve webcam max cyberlink tipli programlarla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 men webcam max cyberlink proqramin yukledim onun serial number kod bilen varsa yazsin...Lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...hər noutbuk üçün xp və ya win7 görə utility və ya kiçik proqramları var...misal üçün asus üçün kamera proqramı var.xp üçün ayrı,win7 üçün ayrı... ...çox adam bunları axtarıb tapmır və ya vaxt sərf etmir...o halda digər proqramlardan istifadə etmək olar... ...müxtəlif proqramlar var...ən sadələrindən 2-sini aşağıdakı linkdən yüklətib istifadə edə bilərsiniz... http://www.boxca.com/9ycvgw9b7ewn/web_camera_driver_unversal.zip.html ...qeyd : proqramı yüklədikdən sonra kamera açılmazsa,Devices menyusuna girib kameranızı seçin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Kamran Cavadov Heleki yukelyirem neyse probelm olsa bura yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...problem yoxdur...inşALLAH alınar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 burda hansin yukleyim? 2013-11-10_130932.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...fərqi yoxdur... 2-cini yüklə bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Windows 7 lerde avtomatik kamera acmaq ucun microsoft tetbiq qoymayib bunu bir cox proqramlarla etme olur meselen HP ler ucun HP Web Cam adli bele bir proqram var men ovaxtlar bu proqram vasitesi ile acirdim web cami basqa noutbuklar ucunde olmalidi meselen asagida adlarin yazdigim proqramlar bunun ucundur 1.ManyCam 2.WebCam Max ve s. Bunu qur yoxla bax neticeni yazarsan rar pass: sorbilene.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 səndə modeli nədir kompun? tam yaz modelini. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Tanner Kamran verdiyinde yukledim sen verdiyinde Kamran verendede bundan qabaq web cam max ile cekdiyim qalmidi onda devicese vurum duzeltdim bunda ele oldu burda onun menyusu hardai? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Qaqas isletdiyim sey olmayib deye yoxlamamisam mende axtardim turklerden tapdim bir etrafli axtar gorek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Tanner yox axatrdim yoxdu.......Elit-killer ProBook 4525s Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...AZE_DANGER , mən verdiyim proqramla göstərdi ?... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 bunu yoxlamısan? mən həmişə bunu yazmışam bu veb kameranı hplərə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Kamran Cavadov He sag ol...Indide Elit-Killer verdiyine baxiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2013 ...AZE_DANGER , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Akber qardaş kamera mövzusu açmısanda niyə köhnə mövzulara rəy yazırsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 mövzu bağlandı. banned-stamp-clipart.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.