VaqifAgayev Konu tarihi: 15 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Kasım 2013 Hamıya salam men internet mgazin acmaq fikrindeyem dlede qura bilerem bunu? alış veriş sistemi bes nece qurulur?Meselen oksıd.com.tr saytını rip edib dlede qura bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Sualıma cavab yazan olmadı sualı birdə belə verim online maqazin saytın skriptini necə tapa bilərəm?pulsuz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 Salam Buyur burdan pulsuz skriptler modullar sablonlar yukleye bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2013 qaqaş bu dledir mənə iminni online magazin lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Çox heyfki sualıma cavab gəlmir səbəbini bilmirəm nəysə.Biraz araşdırdım mən internet magazin açmaq fikrindəyəm bunun üçün dizayn axtarırdım xarici saytlardan bu dizaynı tapdım bunun üçün yeni sub domen açdım və bunu ora yüklədim amma səhifə açılmlır bəs necə düzəldə bilərəm?Başa sala bilərsiz? Yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.