•SaiD• Konu tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Kasım 2013 Salam Windows-az ehli men 3 gundiki bir belaya dushmushem demeli 1 hefte bundan qabaq vido karti sokup (qargidali)yagi ile yagladim masin yagi olmadigi ucun 3 gun yaxsi isledi 3 axsami bele bir sersle qarsiladi meni cox bis ses cixir asamlari PC istifade etmek bele olurki evde ve qonsular sikayetlenmesin ilk kompyuter acilanda cox dehset ses cixire 30 dk sora nisbeten azalir biraz sesi buyurn 3 saniyeye kimi uzaqdan zapis edirem sora korpusa yaxinlasdiriram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...salam...sən prosessorun üstündəki qülleri də yağlamısan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Məndədə kohnə kompyuterimdə belə uğultu çox idi disket var idi dostun dediki disketi cıxar mende eledim nisbətən azaldı amma kompyuterlərin hamsında ilk açilanda güclü səs gəlir sonra nisbətən sakitləşır 2 aydan bir təmizləyirəm kompun hər yerin vəssalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Kamran CavadovYOX QAQASH onu yaglamamisham deqiq videocartdandi cunki videokarti cixardiram ses olmur video karti dunen yene cixartdim kuleri sokdum elimle firladiram ele bil ilisire qigirdiyir BlackXL qaqa mende disketi cixtmisham istifade etmirem 2 hefteden bir temizleyirem yay boyuda korpusun agzi aciq qalib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...sən qüllerin türkün məsələ deşiyi ki,var,hansı ki,ora ox keçir,onun kənarlarına bax... ...gör deşiyin qırağı kiçik də olsa qopub ya yox...qüllerin hər 2 üzünə bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...qaqash turkun meseli hansi desiyi (yag tokulen )?... ...yag tokulen yeri arxasindadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...istənilən qüllerin ortasına dəmir mil keçir...hansı ki,ora yağ tökürsən... ...həmin dəmir oxun hər 2 uc hissəsi pərin deşiyinə keçir...pər özü plasmasdan olur...və həmin dəmir oxun hər 2 ucu ki.var,hansı ki, pərin ortasına keçir,həmin deşiyin kənarlarına bax...elə olur ki,deşiyin kənarındakı plasmas hissədə çat və ya xırda qopuq olur...dəmir ox fırlananda,həmin qopmuş hissəyə girib-çıxır deyə ilişir və səs eliyir... ...ona görə də dəmir oxun hər 2 uc hissəsində qüllerin deşiyinin kənarlarına bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 kamran qaqash demeli vidokarti cixrartdim kuleri sokdum ve 2 damci yene yag tokdum 10 saniyeden sora gordumki yag yox yene dokdum belkede bir 8 damci yagtokdum tokdukce nese quruyurdu qaldiki ox orda nese ox gormedim sekilerini qoyuram bax da ozun 1471210_756566254360572_266195913_n.jpg 1392450_756566241027240_358688291_n.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 onun ele ses cixartmasi ola bilerki beke hemin yag tokulen yere toz zad girib qum deneiciyi zad girib onu rahat firlanmaga qoymur gor eger temiz acib soke bilirsense ac temizde ve tezden yagla ama mawim yagiyla arasinda ferq var mawin yaginin surtunmesi cox olur ama wit yagi azdi. sen birde yoxla gor bele ses cixarda cixarda gor komp ne qeder qizir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...göstərdiyin şəkil düzgündür...onun ortasında parlayan dəmir , oxdur...söksən görəcəksən...söküb içərisini təmizləyib,sonra da yağlamaq lazımdır... ...aşağıdakı videodərslikdəki kimi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Kamran Cavadovsen mene deyende men sokdum yagladim heleliks sesini kesib eyer yene ele olsan sen veren video daki kimi edecem tesekurler her birinize xususende kamran qaqash sene hemise elinden geleni edirsen herkese ALLAH komeyinde olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...Said qardaş , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 movu var deye tezesin acmadim video kartin deqiq tam adini hardan orgene bilerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...bəzi üsulları yəqin sən özün də bilməmiş deyilsən...yenə də hazır videodərsliyum var deyə qoyuram bax... ...amma tam informasiyanı Everest və ya Aida kimi proqramlarla ala bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 cox sagol Kamran ora baxdim dedim belke o qisa adda biraz etrafli ad orgenmey ucun praqram yuklmey lazimdi ele orda etradli yazir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...Fuad halal xoşun...Everest-də çiplərə qədər hər şey yazılır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.