Elit-killer Konu tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Kasım 2013 salam dostlar 1 notebook gətiriblər yanıma format olunmalıdır nə qədər elədim Boot və yaxud biosa girmək olmur daha doğrusu tapa bilmədim f1 dən f12 kimi hamısını yoxlamışam esc və delete daxil olmaqla.girə bilmədim format edə bilmirəm zəhmət olmasa 1 yolunu deyərdiz bunun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Sən yüngül format edə bilərsəndə... Diskdə ki, setub`la... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Sahin notebookun markasin deqiq yaz netde turklerde cavabi olur yeni markani yaz qarsisinada bios menyu ve ya ne ise yaz gelecek neqeder yada markani yaz deqiq deyek nece daxil olur Royal yungul format verse setupla basqasi o kompyutere baxanda deyecekki bunu hansi bisavad format edib menim yanima gelen notebooklarin coxusu ele olur ele biri mende deyiremki bunu hansi bisavad format edib ona gorede mence caresin tapib boot menyudan format atsa yaxsidir Sahin CTRL+F8 yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...sony üçün əsasən F2 və ya F3 olur... ...hər hansı noutbukun bios-una (setup) ona məxsus və geniş yayılmış klavyatura knopkası ilə girə bilmirsinizsə,aşağdakı kombinasiyalardan istifadə edib yoxlayın... Ctrl+Alt+Esc, Ctrl+Alt+S, Ctrl+Alt+Del, Ctrl+Alt+Ins, Ctrl+Alt+Enter, Fn+F1, Ctrl+Ins Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 tapdim axırki qardaşlar deməli kompu yandıran knopkasının yanında ASSİST knopkası var kompu o knopka ilə açırsan sonra ordan Bisoa girirsən İnternal optik disk deviceni 1ci qoyursan f10na yaddaşa verib çıxırsan və format edirsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 ...hə...yeni modellərdə...yaddan çıxmışdı...təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2013 halal xoşun olsun Kamran qardaş. hər birinizə çoxsağolun.düzəltdim uje. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.