Jump to content
Forum Windows-az.com

Telefonu qeydiyyata salmaq


Röyal Babayev

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

imei qeydiyat faktlarini nezere catirim sizlere demeli dosdum dagistandan telefon getirmishdi ve imei qeydiyat isdedi ve Azercell e yaxinlasdiq ve orada tanishim cixdi ve mene meslehet gordu ki ola biler biz qeydiyata salsa o birsi operatorlari desteklemesin,birde bizde 3gune gelib senetleri aprirlar bash ofise dediki gedin merkezi pocta o da sahil metrosunun yanindadi tembelik edib ge getdik bakcelle bakselde imei qeydiyat etdirdik oda dediki 1 hefteye aycilacaq sora oyrendimki nar mobailde 1 2 hefteye acilir telefon amma merkezi pocta 2-3 gune ona gore silere meslehetim gedin merkezi pocta ( yaman uzun oldu :) )

Link to comment
Share on other sites

Teymur qaqas bos sey deyil bir tanisim rusiyadan tel getirib teze karopkanin icinde qeydiyyata salmayib telefonu artiq istifade ede bilmir uje verib usagaki al oyna usaqda kef edir ola bilerki senin telini sonradan ozleri avto qeyd edibler menimde bir nece ay evvel telimi sonradan ozleri men bilmeden qeydiyyata salmisdilar yoxladim dediler artiq qeyd olub bir nece gun evvel

Link to comment
Share on other sites

  • 1 sene sonra...

m.bahram

 

20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda ç, ə, ğ, ı, ö, ş, ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir.

 

12.) Vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara cavab yazmaq olmaz. Bunu edən istifadəçinin ismarıcları silinəcəkdir. Müəyyən səbəblərdən yeni cavabları ancaq Sayt Rəhbərləri yaza bilər.

 

 

 

Mövzu kilit

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...