Jump to content
Forum Windows-az.com

Torrent’den yüklənilən oyunları yükleme qaydası (iso faylları


Ramin_MUSAYEV

Recommended Posts

Saytımızdan və ya başqa yerdən endirdiyiniz oyunlardan setup ya da install faylları çıxmadı? Necə yükləmək lazımdı bilmirsiniz? .İSO faylları ilə tanış deyilsiniz? O zaman buyurun oxuyun.

 

 

Diqqət etmisinizsə torrentdən yüklənilən oyunlar həmişə bir (bəzən 2-3, oyunun neçə diskə yerləşməsindən asılı olaraq) böyük fayl, və bundan əlavə bir neçə kiçik fayldan ibarət olur. Həmin o böyük fayl, çox nadir hallarda istisna olunmaqla, hər zaman .iso formatındadır. Digər formatlarda olsa belə qorxmayın, Daemon Tools hər şeyi özü həll edəcək.

 

1. Daemon tools LİTE-ı yükləyib windowsunuza yükləyin (Əlavə bir çox lazımsız proqramı yükləmək istəmirsinizsə, yükləmə prosesindəki yazıları diqqətlə oxuyun, lazımsız yerlərə quş qoymayın)

2. Torrentdən yüklədiyiniz iso faylı artıq daemon toolsun ikonu şəklində olmalıdır. Faylın üstünə klikləyin, “Mounting image” yazısı görünüb itəcək.

3. Oyun artıq Kompyuterinizə adi bir DVD kimi taxılmış olaraq görünür. My Computerdən oyun diskinin üstünə basıb oyunu yükləyin.

4. Son olaraq diskin içində çox vaxt “crack”, “Skidrow” vəya “Reloaded” kimi papkaların içində olan crack fayllarını, oyunu yüklədiyiniz yerə kopyalayın və köhnələri ilə əvəz edin

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...