Jump to content
Forum Windows-az.com

FlashKart - da problem

Recommended Posts

Salam mən flash kartla komputerimi format etdikdən sonra flash kartdakı bütün fayıllar yarlıq şəklində görsənir. Flash kartı format etməyimə baxmayaraq həmin problem yenədə qalır. Həmin fayılların (yarlıq şəklində olan fayılların) mənbəyi isə Windows qovluğunun içində olan system32 qovluğunun içindəki cmd faylını göstərir. Antivirus virus kimi flashda nəsə sildi sonra isə yarlıq şəklindəki fayılları açanda bu lzfxbacbfi.vbe xətası verir... Xaiş edirəm köməklik edin...

... Flash Kartda olan fayıllar ...

FlasdaProblem.jpg

Proqramlar telegramda

Mən flaşı bir çox kompüterlərdə bir fərqli formatlarda NTFS FAT və FAT32 formatında format etmişəm ama yenədə xeyri yoxdur. Ümumiyyətlə Fləşə nə atıramsa atım yarlıq şəklində düşür. Mən hətta Hiren Boot CD ilə flaşı silib təzədən yazdım ama o da xeyir eləmədi. Bilən varsa xaiş edirəm köməklik etsin..

...deyək ki,bu flaş kartı digər kompyuterdə format elədin...və həmin kompyuterdə də hər hansı faylı atırsan belə edir ?

...yəni elə olur ki,başqa kompyuterdə format edirsən.sonra öz kompyuterində fayl atırsan...bunu demirəm...format elədiyin kompyuterdə fayl atanda da belə edir ?

...2-ci məsələ digər kompyuter də sənin kompyuterindir...yoxsa tamam başqa kompyuterdə bunu edirsən ?

Qardaşım başaqa adamların kompüterində fiormat da etmişəm, öz kompüterimdə də format etmişəm, başqa adamların kompüterində format edib öz kompüterimnən fayıl da atmışam, öz kompüterimdə format edib başqa adamların kompüterinnən fayıl atmışam gənədə yarlıq kimi düşür fləşə. Bunun çarəsi var bilmirsiz...? Necə edim...?

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...