Jump to content
Forum Windows-az.com

RELOADED nədir?

Röyal Babayev

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

Alekum SALAM bu haqda bəlkə mənim qədər yaxşı bilən olmaz deməli RELOADED bir qurupdur original oyunlar üçün crack yaradır məsələn oyun varki 200 $ qiyməti var ama RELOADED həmin oyunu crack edib həm ucuz satır həmdə netə pulsuz paylayır RELOADED kimi bir çox quruplar varki məsələn SKİDROW, BlackBox, 3DM, Hoodlum, Razor1911 və s. kimi quruplar bunların içində ən idealı RELOADEDdir kimisi başqa versiyalara güvənir ama mən və mənim kimi 100.000 lərlə insan oyun çıxarkən tələsib oyunu yükləmir sonradan problemlərə görə gözləyib RELOADED versiyanın çıxmağını gözləyir SKİDROWada güvənirlər ama SKİDROW tez tez patc dəyişir çünki oyunu təmiz sındıra bilmirlər sonradan yaranan nasazlıqlara görə ara ara patchlar çıxardırlar həmdə SKİDROW güclü oyunları sındıra bilmir ama RELOADED bütün güclü oyunları sındırır biraz gec sındırır ama təmiz sındırır REALOADEDə mənim etibarım sonsuzdur

Daha ətraflı buyur

http://tr.wikipedia.org/wiki/RELOADED

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...