Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 10 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Aralık 2013 Salam mənə CityCar 2.2.7 oyunun türkçə dublaj versiyası lazımdı..Əgər varsa xaiş edirəmki linkin qoyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 Sonradan Turk dilini artirmaq olur mende var idi - google da Car Citi driving Turkce Yama sozunu axtar tappassan ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 Mən axtardım tapa bilmədim....Əgər 1.2.2 versiyasının linki varsa zəhmət olmasa verərdiniz...1.2.2 Tam versiyası lazımdır..Əgər varsa linkin qoyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 bunu yoxla gor oyun + turkce sayta qeyd olmadan yuklemek ucun link - full turkce car city driver sifre istese semih7106 - yuklemeden evvel IDM varsa bagla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 ...CeyhunQurban...Yoxlamışam onu....İçində türkçə dublaj var amma deyirki 1.2.2 açıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2013 Deqiq onu yoxlamisan men ozum onu istifade edirem ve isleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Hə..... Mən onu atdım city car 2.2.7 papaksının içinə sonrada şəkildə göstərənləri elədim olmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 oyunu sil basdan herseyin sonra yaz mende alinib isleyir papkanin da adi 3D Instruktor Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Sağ olun düzəldi....Sadəcə özümün sərfi imiş türkçə yamanı düzgün yerə atmamışdım....Sağ olun köməyə görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2013 Xoşdur ... Sən də sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.