AQIL_ISMAYIL Konu tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Aralık 2013 Salam dostlar məndə bir video var adi halda normal göstərir. Ancaq sony vegasda düzəliş edib yaddaşa verəndən sonra video öz keyfiyyətini bir az itirir. Mən onu hansı farmatda yaddaşa versəm öz keyfiyyətində qalar. Əvvəlcədən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 hazırladığın videonu vıdelit edirsən sonra fayl bölməsindən perevesti b -nı seçirsən və ordan HDV 1080i 60 seçirsən olur super keyfiyyət alındıra bilmirsənsə teamla köməklik edə bilərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Elit-killer hə vaxtın varsa 1 dəqiqəlik baxardıda bir zəhmət teamin kodun gondərirəm ismaricla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 göndər qardaş köməklik edim sənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Elit-killer göndərdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 AQIL_ISMAYIL qardaş düzəldə bilmədinsə məndə bir variant deyim onu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Nicat Nağdalı düzəltdim qardaş narahat olma Sahin qardasimiz sag olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Aqil qardaş halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Şahin , Onu necə elədiyini burdada izah etsən gözəl olar məncə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2013 Faiq yazacaqdım yadımdan çıxmışdı çoxsağol.deməli hazırlanmış videonu qeyd edirsən (vıdelit) sonra fayl bölməsinə ordan perevesti v ordan mp2 ordan HDV 1080i 60i formatı seçirsən və yaddaşa verirsən.bu qədər.lazımdırsa video dərslik kimi hazırlayaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2013 Sahin video derslik olsa ela olar bugun sabah mende yukleyecem o pronu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 •SaiD• qardaş sabah hazırlayacam video dərslik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Şahin , Çox sağol qardaş bu ətraflı izaha görə məndə bir ara bu problemlə qarşı-qarşıyaydım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2013 Faiq qardaş halal xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.