gurze Konu tarihi: 18 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 18 Haziran 2011 Salam dostlar. Internetden audio albom yuklemisem. 2 dene .cue tipli file var birinin adinda (FLAC) yazir ve digerleri .jpg ve Бесплатный, свободный от потерь файл аудиокодек (.flac) filedir. ancaq bu axirinci filedadi mahnilar. .cue fileleri oxumur. bu Бесплатный, свободный от потерь файл аудиокодек (.flac) file cd-ye yazdim butun musiqilere qulaq asa bilmedim. yeni ki musiqilerin hamisi bir musiqi kimi 56 deq gosterir. meselen 5-ci musiqini oxutmaq ucun gerek 4-nu aradicil qulaq asam mecburen. Xahis edirem mene bir yol deyin bu albomu diske yazim musiqi merkezinde de qulaq asmaq olsun. EVVELCEDEN HER KESE TESEKKURLER!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 18 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2011 menimde flac haqqinda melumatim yox idi...ancaq indi iner. arasdirdim...........flac, mp3 -e benzer bir formatdir...yeni boyuk hecimli musiqi fayllarini flac ile sixirlar ve flac mp3 ile muqyisede keyfiyyeti daha yaxsi saxlayaraq sixir(sanki 7Zip)..flac faylini acmaq ucun media playerlerde decoder paketi olur..yoox eger senin isletdiyin mediaplayerde bu funksiya yoxdursa onda bu proramla yoxla>>>yeqin ki alinacaq:) FLAC Frontend Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2011 FLAC, Free Lossless Audio Codecin qısaltması və musiqi fayllarını, keyfiyyət itkisi olmadan sıxışdıran bir codecdir.FLACdə keyfiyyət itkisi olmur. Bu prolarla acilir. Roxio Easy Media Creator Adobe Audition VideoLAN VLC Media Player VUPlayer CoreFLAC cue fayli 2 curdurdur.biri CD o biride CD CDRWin. CD ni cue faylini Nero Roxio Easy Media Creator IsoBuster InterVideo WinDVD gD Software FireBurner EZB Systems UltraISO Alcohol 120% CD CDRWin Golden Hawk Technology CDRWin IsoBuster EZB Systems Ultra ISO bunlarla acilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.