Delphi7 Konu tarihi: 15 Eylül 2010 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2010 Ər evə gec gəlir – arvad: ”Hə, yeni məşugə tapmısan?” Ər evə tez gəlir – arvad: ”Kim sənin əvəzinə işləyəcək, ay avara?” Ər çox işləyəndə - arvad: “Hələ bilmək olmaz Sən işdə nə ilə məşğulsan!” Ər az işləyəndə - arvad: “ Heç ailəni dolandıra bilmirsən, ay yazıq!” Ər az maaş alanda – arvad: “Sənin aldığın maaşla, ailəmiz bir azdan dilənməyə başlayacaq! Ər çox maaş alanda – arvad: “Belə maaşla, gör n qədər özünə xərcləyirsən!” Ər az işləyib çox maaş alanda – arvad: “Mən Sənin yanına həbsxanaya gəlməyəcəyəm!” Ər az maaş alıb çox işləyəndə - arvad: “Sənin kimi axmaqları, rəislər əlinin altında yaxşı işlədir!” Ər az işləyib-az maaş alanda – arvad: “Gör arvadın nə gündədir! Adam arasına çıxmağa, bir normal geyim tapa bilmirəm!” Ər çox işləyib-çox maaş alanda – arvad: “O qədər əlinə pul gəlir, arvadın isə üçüncü ildi ki, eyni xəz paltoda gəzir. Qohum-qonşudan utanıram! Nə deyərlər!” Ər ev işlərində kömək etməyəndə - arvad: “Anam məni Sənə qulluqcu verib?!” Ər ev işlərində kömək edəndə - arvad: “ Get, otur bir yerdə! Onsuzda əlindən heç nə gəlmir!” Ər gül dəstəsi hədiyyə etməyəndə - arvad: “Ananın ad gününə qizilgül alırsan! Bəs mən?” Ər gül dəstəsi hədiyyə edəndə - arvad: “Camaat arvadı üçün bağ-bağca alır, mənim ki, iki qotur süpürgə alıb, gəlib!” Əri xoş sözlər deməyəndə - arvad: “Anam düz demişdi – toydan sonra gözəl sözlər qurtaracaq!” Əri xoş sözlər deyəndə - arvad: “Aha, bu sözləri Sənə kim öyrədib? Yaraları gəzirsən?” Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 ...təşəkkür... ...düzdür... belələri çoxdur.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Allah beləsindən qorusun biz kişiləri )))))))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 ...hə , qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.