sahin666 Konu tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Aralık 2013 Noutbukda blutuz islemirdi.drp ile yazmaq isteyende faizler gedir 4-5 den sonra yazilirki guya qurasdirildi.ama baxiram yene yoxdu.Mene bu driver lazimdi ama mumkunse suretli link men tapa bilmedim atheros ar3011 3.0 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Aşağadakı videoda Devİd.info-dan driver yükləməyi göstərmişəm... Devİd.info-dan driver yükləmək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 o saytda suret 40dan yuxari qalxmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Noutbukun öz saytına daxil olub yükləyə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Notebookun tam modelini yaz sistemin bitini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 yukledim tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2013 hansı linkdən yüklədin həlli yolunu da yaz ki,kiminsə qabağına çıxsa belə 1 problem asanlıqla tapsın.əgər mümkündürsə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 20 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2013 oz saytindan Hp den.evvel ora baxmisdim suret vermirdi ama noutbukda problem var imis.kompda 5 deqe yukledim sonrada notebook da qurasdirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2013 hə lap yaxşı qaqa əgər problem həll olundusa mövzunu bağlayıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.