Elnur Dadashli Konu tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Aralık 2013 Salam qardaslar...men yandexle nete girirem...amma youtube-da ssyoutube.com ile video yukleye bilmirem,birde men bu proqrami turk diline cevire bilerem??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Yandex.Browser dilini dəyişdirmək Qeyd: Bunları edərkən internet aktiv olmalıdır. Birdəki mən youtube videolarını savefrom ilə yüklədim bir problem olmadı axı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Kenan dil problemi duzeldi qardas tesekkurler,amma mende <ss> problemi qalir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Elnur Dadashli qardaş, dəyməz. halal xoşun. mən ss-lə yükləyirəm bir problem olmur. Youtube-də videonun linkinin əvvəlinə ss yazanda link açılmır ya necə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 yox link acilmir...indi birde yoxladim acildi... bu menimle mezelenirmis ki....sizide narahat eledim qardaslar,zehmetinizi halah edin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Elnur Dadashli, halal xoşun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.