AliZairov Konu tarihi: 27 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Aralık 2013 Hamıya salam. Dünən bir oyun yüklədim. Oyun tələblərinə görə VGA Shader Model 3 dəstəkli olmalıydı. Mənim VGA Shader Model 2 dəstəkli iydi. Belə bir kiçik probelmə görə oyunu oynaya bilmədim. Hal-hazırda oyunların çoxu Shader Model 3 ən azı istəyir. Bu problemin həlli üçün kiçik DLL faylı tapdım. Biraz araştırdım Açılmayan oyunlar üçün ən gözəl ideyadır. Artıq VGA almaq lazım deyil. Kiçik probem DLL pulludur. Pulsuz versiyasında Logo var. Amma oyun açırsa logoya yaddan çıxır. Buyurun. Yükləyin İstifadə qaydası. Həmin DLL faylı oyunun .exe faylının yanına kopyalayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 Paylaşdığın üçün təşəkkürlər. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 Salam. Xoşdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 Paylaşdığın üçün təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 Paylaşdığın üçün təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2013 paylaşdığın üçün çoxsağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Salam. Xoşdur. Onuda qeyd edim CPU-ya güc düşür. Yaxsa FPS çox zəif olacaq oyun donacaq. Gərək CPU yaxşı olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Məndə belə bir problem olmayıb VGAam Shader 5.0-dır.Yenə də öyrənmiş oldum sağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.