Alican012 Konu tarihi: 30 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 30 Aralık 2013 Salam Dostlar.Kimin Burda paypal hesabi var sa ve paypaldan pul cixarda bilirse mene komek etsinde.Men internetden saytimdan pul qazanmisam ve onu cixartmaq isteyirem paypal vasitesi ile.Sozum ondadiki pulu pnu paypal hesabina kocurdum ve o mene poctnan pulu gondersin pulun 10% onun olacaq Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Mövzu yalnış bölmədə açılıb. Sayt Rəhbərinin mənə verdiyi səlahiyətə əsasən mövzunu siləcəm. Mövzu 1 dəqiqədən sonra silinəcəkdir. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Xahis edimre duzelt bu defelik silersen Amma bele de men bu movzunu Biliyini artir a qoymusam bu movzunu hansi bolmeye qoya bilerdim ki Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Düzəliş edirəm. Yenə belə etsən, xəbərdarlıq etmədən siləcəm. Sən hələ saytda Jurnalist olmusan. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Sagol.AMMA bu movzunu hansi bolmede acmaliydim ki? Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Düzəliş etdim bax. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turcoman Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 salam . Paypal Azərbaycanda yarım-yamalaq işləyir beləki sənə qazandığın pulları göndərməyəcəklər, yəniki hesabına pul gəlməyəcək...Mənimdə 1 il ərzində youtube-dan qazandığım 1632$ pul yetim qalıb...Yəgin 1-2 il ərzində paypal insafa gəlib aktiv edər Azərbaycandada. O kimdirki sənə poçtnan göndərən pulu? Fırıldaqçılarda çoxdur ehtiyatlı ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.