Elnur Dadashli Konu tarihi: 31 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 31 Aralık 2013 Salam qardaslar.bir qardas var deyir kompu acanda,yandiranda bu gelirdi acilmirdi ekran...komputere perezaqruska verirdim duzelmirdi axirda obwi tokdan cixartdim sora taxdim yandirdim iwledi.sekile baxin...bu nedendir??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2013 ...bunun 1 neçə səbəbi var... ...əsasən kompyuterin hansısa usb yerində flaş kart qalanda və ya diskovodda disk qalanda belə edir... ...və 1 də biosda 1-ci olaraq floppy disk və ya usb hdd qoyulanda belə olur... ...kompyuterə qoşulmuş flaş kartları çıxart...diskovodda disk varsa çıxart... ...biosda first olaraq hdd seç... ...qeyd : başqa problemlər də ola bilir...misal üçün bəzən noutbuklarda işığa qənaət rejiminə qoyulur...onda çox işlədəndə belə ola bilir... ....pc-lərdə hdd master və slev düzgün qoyulmayanda belə olur...və s. .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 31 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2013 Kamran qrdas bu ne demekdir???....pc-lərdə hdd master və slev düzgün qoyulmayanda belə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2013 ...buyur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 31 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2013 yaxsi,cox saq ol qardas... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.