TΛNNΞЯ Konu tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Ocak 2014 SALAMLAR hərkəsə bugün USB Flaşkartımı saldım kompa bütün fayllar yarlıq kimi görünür format etmişəm flaşkartı yenədə elədi System Volume Information qovluğunun yarlığı yaranır flaşkartın içində antivirusla scan elədim virus tapdı ama yenədə elədi bunun çarəsi varmı 16 GBlıq flaşkartdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 belə bir şey tapdım virus haqqında məlumat verib.Silməyidə izah edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mence virusdur ele bu yaxinlarda olmuşdur men de işde de bütün kompyuterlerde olmuşdu. KİS 2011 ile hell olundu ... Sende hansi antivrusdur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Ülvi Rus dilində bilmədiyim üçün kömək olmadı yenədə təşəkkür edirəm Ceyhun bilirəm virusdu mən anti işlətmirəm arada lazım olanda Avira İnternet Security yazıram indi elimde 8.1 üçün pulsuz versiyasıdır Avira Free Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Tanner men de isletmirdim ve güvenmirdim heç bir antivirusa amma o yarliqa ceviren virusa gore KİS yüklədim özdə ki 2013 kömək etmədi 2011 kömək etdi, scan et sonra flashı format et ve basqa pc-ye salanda diqqetli ol bu aralar hammida var o virus ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 məndə olmuşdu 1 dəfə kaspersky ilə sildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Azer qaqash bu mende olmushdu 1 2 il bundan qabaq ve ne etdimse olmadi ilk once turk forumlarinda windows a virus dusduyunu ve ona gore bele oldugunu oxudum ve hhd ni sifirlayib tezden temiz sistem yazdim ve fleshida baska (internet klubda ) format etdim ve oz kompuma taxdiqda duzeldi baska komplardada beldir ? sen hele formata qacama sekilde sari ile isarelediyim yerlerdekikimi et gor duzelir (fayil sistemini NTFS qoy ve celd formatdan qusu gotur qoy yerli dibli format edsin .PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Said artiq duzeltmisem biraz var problem partition proqrami ile hell etmisem qaldiki HDDni 0-lamaga qaqas bilirsen menim HDD 0-lansa yeni 0-lasam ureyim partdiyar nece muddetlik zehmetim var o arxivde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 hell olunduguna sevindim bu problem cox adamin basina gelir hellini yazsan numune olar kimlerese belke lazim olar o duzdu qaqash o vaxti men HHD 0 layanda qardasimin butun skl lerini silmishdim helede deyinir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.