aga hesenov Konu tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 8 Ocak 2014 SAlamlar men bu saytda olan batman arkham city yukledim quranda bele bir wey gelir ok vururam yene gelir usdanovka olmur ne dimeydi ne isdiyir? .png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Oyun tam yükləməmisən. data1.bin faylı yüklənməyib. Yazılıb ki, DVD taxın yükləyin. Səndə bunu internetdən yükləmisən. Ən yaxşısı sil yenidən yüklə. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 oydaa dordan bu saytdan yukledimde 8saaat kompu sondurmedim yaziq kompa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 oyun tam yüklənib.Sadəcə daemon tools ilə 2 ci diski mount elə ( faylın üstündə 2 dəfə bas və ok bas) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Ülvi qardaş, burda yazılıb ki, data1.bin faylı yoxdur. Oyun necə açacaq? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 yüklədiyin oyunun papkasını aç və şəklini çək qoy bura baxaq ola bilər 2 diskdi.iso fayl kimi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 oyunu qurdum indide bele bir sef gelir micrasoft net yukledim yene beledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 Röyal bu oyun böyükhəcmlidi.Oyunu mexanik repack edib.Və diskə yazmaq üçündə hazır isolara bölüb.Daemon tools nan 1 ci diski yazandan sonra 2 cinin üstünə klik edirsən mount olur( virtual açılır) sonra ok basırsan davam edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 elemiwem qurmuwam indide bele sehv gellir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 dirext 11 olmalıdır və netvormk 4.5 full olmalıdı açılması üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.