Ali_Xaliqov Konu tarihi: 11 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 11 Ocak 2014 Salam, əvvəlcədən deyimki, bildiyiniz kimi bu yalnız extended versiyada olurdu ama indi , artiq PS CS6 ya da eləmək olar (Extended Olmayana) Videoya baxın və Sizdə Aktiv edin Video Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 eyni səhv yenə yaxşı video var videoda göstərilənin linki hanı bəs.mövzunu açırsansa düzgün qaydalarla aç yoxsa yeni eyni səhv olarsa nəsə çatışmamazlıq olarsa silinəcək mövzu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 burda linkdə var səhv etmirəmsə 1-ci olmalıdı Adobe cs6 all product activator Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali_Xaliqov Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 Duzeltdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 düzəltdim bunu yazmaq lazım deyil.yazmaq lazımdı düzəltdim üzürlü sayın gələn dəfə olmayacaq.smayliklər qoymaq yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali_Xaliqov Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 yaxwi, uzadmayaq, forum 1 ci defeyem axi . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Ali_Xaliqov ona görə dedim ki, qaqa əvvəlcə yuxarıda yazılan qaydaları diqqətlə oxu.uje forumda 1ci dəfə deyilsən qaydalara riayət elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali_Xaliqov Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 oke Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.