VahidoV Konu tarihi: 16 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Ocak 2014 Salam-Aleykum.Bilmirem fikrimi nece izah edim.Meselem men Windows XP,Windows Vista,Windows 7 ve ya 8 sistemi yuklemisem.Men mecbur deyilem ki sistemin nece oldugunu bilmek ucun kompyutere format edim ve sistemi uzerine yukleyim.Bu zaman cox format komyutere ziyan edir.Bes men hansi proqramla sistemin isleyib,islememeyin,gornusu haqqda eyani melumat ala bilere?Bilirem ki bele bir poqram var.Adin ve istifade qaydasin bilmir.Zehmet deyilse. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 ...salam...virtual box proqramından istifadə edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 He,ele bir proqramin var.Onun wasitesi ile men kompyuterde whatsapp isledirem.Amma sistemi yoxlamagi bilmirdim.Cox sag ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.