Aliyev-1985 Konu tarihi: 17 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 17 Ocak 2014 Her kese Salam neche qurashdirilir bu haqqda her hansi bir video var? Oz dilimizde olsa lap yaxshi olar. Birde melumat var qiymet necheye qurashdilir? Chox saqolun Yeni Nezaret kamerasi neche qurashdilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 Salam. Quraşdırılması barədə elədə məlumatım yoxdur. Cihaz barədə məlumat verə bilərəm. Aparatlar növbə növdür. Yerini dəqiq bilmirəm maraqlanmışdım keçən dəfə ən ucun 200 azn 4 kanallı aparat + 1 kamera verirdilər. Kabel adi anten kabelidi metrəsinə görə pul alırlar. Quraşdırılması 50 azndı. Bəzən hər kameraya görə 15 azn alırlar. Lazım olsa tanıdığım bir şəxs var nömrəsini ismaıcla göndərərəm ətraflı məlumat ala bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 ...ev üçün adi web kameradan da istifadə eə bilərsən...kopyuterə qoşub online olaraq iş yerindən,ofisdən və s. evə nəzarət edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 Her modelin ozunun qurasdirilma qaydasi var.men iselmisem bu isde.Qurulan obiyektin ve ya idarenin nece kvadrat olmasi,qurlusu ve nece kamera qurasdirilmasi qiymete tesir edir.Panel divarlarda bir az baha olur.Bezen sutunlarla divara yapisdirmaq lazim olur.Onu televizora ve ya kompyutere yonlendirirler.Her modelinde ozunu qurasdirma qaydasi var.Demek olar ki hamisinda funksiya eynidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 şəxsən özüm şahdağda olan 4 otelin kameralarına nəzarət edirəm və servis göstərirəm.350 kamera amma onu da deyim ki, orda qoyulan kamerlara çoox bahadı.idarə edən proqramın adı isə Pelco-dur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 18 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2014 salam. qurasdirmaq elede cetin deyil men ozum qurasdirmisam 4 kamerali DVR di kamera babati 70 manatdir. kablo topla 40 qepik bele 50 qepik DVR de 100le 200 arasidi amma vincesdirsiz.men 150 aldim 1t vincesdir aldim ayri ayri hemde dvd rom lazimdi hamsi tek tek satilir istesen etrafli melumat yazaram amma video yoxumdu istenilen yerden baxmaq olur telefonlada baxmaq olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ocak 2014 Kamran Cavadov ...ev üçün adi web kameradan da istifadə eə bilərsən...kopyuterə qoşub online olaraq iş yerindən,ofisdən və s. evə nəzarət edə bilərsən... onu nece etmek olar Kamran qaqash ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ocak 2014 ... http://bambuser.com bu saytdan qeydiyyatdan keçirsən...kameranı işə salırsan.sənə link-kod verilir.həmin linki götürürsən...hara getsən həmin linklə birbaşa evdə olan kameraya daxil olursan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ocak 2014 Kamran qeydiyatdan kecdim bunu ancaq ozum gorurem basqasi gormurki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ocak 2014 ...qırmızı düyməni basırsan sağ tərəfdə bambuser.com/v/4284889 belə 1 link verir...və bu linki kimə versən səni görəcək...konfrans edə bilərsən...hələlik mən çıxana qədər bu linkdən hamı məni izləyə bilər...bu üsulla evini də 1 neçə adam nəzarətdə saxlaya bilər...əlbəttə linki paylaşsan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Kamran Cavadov,Uzir isteyirem.Mene maraqli geldi ve men baxdim.Ve tezde cixdim.Sadece yoxladim.Bir naraziliq yoxdur ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 KAmran melumatlarin ve komeyin ucun tesekurler lazimli saytdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 ...problem yoxdur...yuxarıdaklı link videoyazıdır...yəni online-dan çıxandan sonra,videoyazını silmirsənsə,həmin link videoyazını göstərir...videonu silirsən vəssəlam...istəsən videonu download da edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Kamran əvvəla salam qardaş xoş gördük... Bir söz soruşacam bu kamera mövzusu haqda səh həmin saytda qeydiyyatdan keçdikdən sonra həmin dediyin linki necə yaradırsan həmin saytda?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 ...salam Faiq...qeydiyyatdan keçirsən....hansı adla keçmisənsə,həmin adın üzərindən basırsan Go live with your webcam yazısı gəlir...onun üzərindən basırsan player açılır.qırmızı düyməni basırsan yazı başlayır.qırmızı düymənin sağ tərəfində link əmələ gəlir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Çox sağ ol Kamran alındı təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
batya007 Mesaj tarihi: 12 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2014 men yoxladim islemedi..?siz bunu PC de yoxladiz yoxsa Notebookda?PC de yoxladim tapmir kamerani.bilen varsa komek elesin.Evvelceden tesekkur/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.