Jump to content
Forum Windows-az.com

Nəzarət Kamera


Aliyev-1985

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

Salam. Quraşdırılması barədə elədə məlumatım yoxdur. Cihaz barədə məlumat verə bilərəm. Aparatlar növbə növdür. Yerini dəqiq bilmirəm maraqlanmışdım keçən dəfə ən ucun 200 azn 4 kanallı aparat + 1 kamera verirdilər. Kabel adi anten kabelidi metrəsinə görə pul alırlar. Quraşdırılması 50 azndı. Bəzən hər kameraya görə 15 azn alırlar. Lazım olsa tanıdığım bir şəxs var nömrəsini ismaıcla göndərərəm ətraflı məlumat ala bilərsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Her modelin ozunun qurasdirilma qaydasi var.men iselmisem bu isde.Qurulan obiyektin ve ya idarenin nece kvadrat olmasi,qurlusu ve nece kamera qurasdirilmasi qiymete tesir edir.Panel divarlarda bir az baha olur.Bezen sutunlarla divara yapisdirmaq lazim olur.Onu televizora ve ya kompyutere yonlendirirler.Her modelinde ozunu qurasdirma qaydasi var.Demek olar ki hamisinda funksiya eynidir.

Link to comment
Share on other sites

salam. qurasdirmaq elede cetin deyil men ozum qurasdirmisam 4 kamerali DVR di kamera babati 70 manatdir. kablo topla 40 qepik bele 50 qepik DVR de 100le 200 arasidi amma vincesdirsiz.men 150 aldim 1t vincesdir aldim ayri ayri hemde dvd rom lazimdi hamsi tek tek satilir istesen etrafli melumat yazaram amma video yoxumdu

 

istenilen yerden baxmaq olur telefonlada baxmaq olur

 

Link to comment
Share on other sites

...qırmızı düyməni basırsan sağ tərəfdə bambuser.com/v/4284889 belə 1 link verir...və bu linki kimə versən səni görəcək...konfrans edə bilərsən...hələlik mən çıxana qədər bu linkdən hamı məni izləyə bilər...bu üsulla evini də 1 neçə adam nəzarətdə saxlaya bilər...əlbəttə linki paylaşsan...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...