Guest ELNUR ORDUBADLI. Konu tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Ocak 2014 SALAM dostlar men nootbuk farmat etdim ve vifi gelmir notbooku ilk defedi edirem hersey nomal getti amma intenet gelmir qurdaliyram beyxdandan tapa bilmirem markasi dell men ona uygun hansi driveri kocurmeliyem ve ne yazmaliyam ne etmeliyem ki vifi isdesin munkunse likinde tulayin ve ne edcyimi deyin oncden tsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Noutbukun markasini tam yaz hansi modeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 qardas onu duzetdim indide her sey duzedi abnavleniya etdi basqa problem geldi qara reng ve ekranda bu sozler men ne edim duzedim ctrl+alt+delt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 ELNUR ORDUBADLI. qaqa mövzu açanda bölməni düzgün seç və caps locku söndürüb yaz mövzu başlığını.düzəliş edirəm diqqətli ol gələn dəfə. sualın cavabı isə boot menyudan hddnı 1ci qoy sonra f10na yaddaşa ver.olmursa format diskini qoy təzədən vostanavleniya ver. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 basuste coxsagolun axi icinde bezi lazimi fayllar var onlar geri gelcek seher aparim usta yanina beyaxdan dostlar kime zeng edib deyrem here bir soz deyir biri deyr hard diskdi nedi o yanib ve ya virus dusub hersey yolunda idi vallah ne idi bu geldi duz 2 gundu dostlar eylesrem qara ekran getmir elac ustya aprim .Wlit killer indi sen dedyini yoxluyram .coxsagol Elit-killer duzelmir ki duzelmir yene ele oldu /// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 bunu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Bu bos seydir ne usta.Sen format edende diskleri bolmusen.orada elave 100 mb liq disk acilir.Sen D-diskini uze cixartmaq isteyende 100mb fomrat olunub.Yeniden format et.Ne virus. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Elitikiller coxsagol kopyaladim ...Vahidov men ilkdefdi bele seyle qarsilsram farmat duzgun olunub yeni diskide boldum c d hamsni ayirmisam ve abnavleniya getti 1 ce problem var idi men wifi bilmirdim ki onuda kocurmek lazimdi diskin tapamirdim mecbur moderme qosaraq etdim ve duzedim tezlemme olandan sonra perzaqruska istedi ve mende basdim sonra bu sozler geldi vessalam// bide mende windows 7 etmisem bu yazilanlar ferqi varmi 8 le /// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Şəklin çəkib qoy baxaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Elnur kopyaladın indi yenə həmin şey oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 ELNUR ORDUBADLI,Xeyir o hissesinde ferq yoxdur qaqasim.Men seni basa dusdum.Amma bunun driverle hec bir elaqesi yoxdur.Bu perezaqruskadan sonra olan problem hem nezeri,hemde proktiki baximdan Windows sistemin zedelenmesi,lazimi faillerin catmamasi ile elaqedardir.HDD-oxuyur ve orada sistemi tapmir buna gore bele yazir.Sen bos flash kart tax onu oxud.Ordada ele yazilacag.Windows-sun 7 ve ya 8 olmaginin ona aidiyyat yoxdur.Sistem acilmadan bele problem gelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 bagisdin gec yazdim cavabi Vahidov diskin yenden farmat ednde dehsetli dercede viruslar uze cixdi ve siz deyniz kimi ola biler ki nese sehf etmisem yende deyrem ilkdefdi nootbuk fatmaliyram ama hewr seyini bilrem farmat indi 2 ci farmatdan sonra skur duzelib amma bu ctrl +alt+delte meslesi mene qaranlik qaldi bu qeder kompurter farmat elmisem ilk defedi bun gorurem ve googldan axtaris verende ordan bezileri virus oldgnu yazdilar /// Meslehet istyrem alim eger farmat etdikde sonra men obnavlenyani 1 cimi edim yoxsa antivurus yazim sonra cunki bu sozu gorenden sonra heqiqeten bas belesidi .oncden tsk edirem sizlere Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.