Sefa Aslanov Konu tarihi: 30 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 30 Ocak 2014 Salam Qardaşlar necəsiz? mən koma windows 8 yazmaq istəyirəm ancaq hələ yazmamışam ona görə xaiş edirəm mənə video dərsilk verinda burda axtardim tapa bilmədim ona görə mövzu açmalı oldum...birdə Azərbəycan dilində olsa lap yaxşı olardi..birdə Mın mail.ru proqramında parolu yaddaşa vermişəm komputer hər dəfə açılanda oda avtomatik işə düşür amma parol yadımdan çıxıb parolu necə öyrənə bilərəm... Öncədən təşəkkür.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 30 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2014 Salam Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 30 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2014 Aqil qaqa cox sagol zehmet olmasa 2-ci sualima da baxda mail haqqinda yazdigima Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 30 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2014 Dəyməz buyur..... 2-ci sualina cavab olaraq əgər parol saxranit olubsa birbaşa bax gor mail.ru saytinin özünədə girəndə birbaşa sənin email ünvanıva daxil olur yoxsa parol Login istəyir?. Linglərdəki videolara bax. Bəlkə nəsə işinə yaradi. Mail.ru Parolunu Tapmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2014 hansı brauzerdən istifadə edirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.