Faiq Əhədov Konu tarihi: 1 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Şubat 2014 Salam dostlar aranızda Download Masterlə işləyən var?? Mən təzəlikcə yazmışam bu programı ancaq bəzi saytlardan video mahnı yükləyə bilmirəm... Bununla necə yükləmək olur?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 download mastrin linkin verin mende yukleyim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Freemake Video Downloader proqramı Youtube-dən həm video yükləyir, həm MP3-ə çevirir... Bu gün forumda var, Share.az-da var!... Arzu etsən, yüklə! i3.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 Bu programı indi aranızda bilən olmadı?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 Download masteri burdan yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 RΣD DΣMθN Bəs bu Download Manager kimi hazır yükləmə linki vermir?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 yox Fayiq deyesen vermir,mende bu proqrami yukledim amma link vermedi.Heyif deyil IDM...amma bununlada kecinmek olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 yuxarıda iconda link verir.amma nəsə xoşlamadım.yenidən idm yüklədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Sende IDM-de problem olmadi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 xeyr. sildim təzədən yüklədim forumda Tanner crack qoymuşdu onunla aktiv eledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 İDM-də indi video mahnı izləmək olmur nədənsə ancaq elə yükləmə linki verir amma əvvəllər elə deyildi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Faiq məndə olur axrıncı versiyadır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 bu hal cox adamda olur,bezi hell yollarin deyibler amma men helede problemimi hell ede bilmemisem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mensurqulami Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Qaqa DM bütün direct linklərdə(.mp4,.exe və s.) yükləmə linkini verir avtomatik olaraq.Əlavə olaraq DM-de video yükləyəndə onu izləmək olur(VLC plugin ilə).DM pis deyil ,amma İDM ondan yaxşıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 hede IDM yaxsidir,amma son zamanlar problemler yaranir bu proqramda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 heleki problem yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 sende hansi versiyadir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 6.18 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 problemin həll olunması üçün hansı brauzerdən istifadə edirsinizsə məsələn google chrome nastroykasına girin və İDMnı aktivləşdirin hardanki reklam saytlarına blok qoyulan yerdən yəni ki rasşireniyadan.quş qoyun o sönülüdür sizdə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 RΣD DΣMθN Səndə İDM-in hansı vesiyasıdı həmin yüklədiyin versiyanın linkini atda mənə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 mən bu saytdan yüklədim.sonra proqram update isdedi elədim.ən son versiya oldu.sonra bu aktivatorla aktiv etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2014 bura gir Elit-Killer link qoyub asaqida.bu sekildekine gir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2014 Faiq qardaş Elnurun şəkildə göstərdiyi yerdən men qoyduğum linklərdən yüklə eləyə bilməsən teamın kodunu göndər düzəldim səninçün Elnur üçündə düzəltmişəm problemsiz işləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2014 Elit-killer Programı yazıram mən heç bir problem olmur sadəcə bəzi saytlardan videolara baxmaq olmur amma əvvəllər olurdu... Sən dediyinidə etdim yenə həmin şey oldu... Problemi özüm tapdım düzəltdim... Şəkildə göstərdiyim yer işarələnmişdi götürdüm düzəldi... Kömək edən hər kəsə təşəkkür edirəm... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.