VahidoV Konu tarihi: 5 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Şubat 2014 Parametirləri zəif olan PC-üçün antivirus proqrami lazimdirşLisenziyasi ile.Hansin mesleht bilirsizniz?Men kasperskiy internet securtiy yazmaq isteyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 parametrləri nədir kompyuterin? zəifdirsə avast yaz bu rəsmi sayt burdan yüklə bu da C36281380H1200A0016-N439NPN3 serial 300 günlük Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 Qardasim bunu ucun mene 1-illik lisenziya ve derlslik vere bilersen.Elimde var lsenziyalar amma islemir.Olmasa norton yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 qardaş sən köçürt verdiyim linkdən sonra teamın kodunu göndər ustanovka edim sənin üçün 1 illik serialı da indi qoyacam bura sənin üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 NIS yaz hem yunguldu hemde yormur hem adami hem pc Northondan yaxsisi yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 men lisenziyali dosyani isteyiremerm qaqas avast ucun 1 illik qeydiyyatlada aktiv etmek olur onu istemirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 pulsuz avast isledirem men...pis deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 Məndə Kompyuter zəifdi Eset Nod 32 işlədirəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2014 zeif olan kompa kaspersky hec vaxt meslehet gormerem. cunki kaspersky kompu cox yorur. meselen 4gb ram olan kompda kaspersky hemin ramin 60 faizini aparir. avastin pulsuz versiyasi ve microsoft security essential meslehet gorerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2014 zeif pc üçün kaspersky norton meslehet deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2014 ən yaxşısı pulsuz avast yaz məsləhətlisidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 7 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2014 Əgər Microsoft istiafdə edirsinizsə elə öz anti-virusunu yazın Microsoft Security Essentials. Həm pulsuz həm yüngül. 2 il bundan Avira işlədirdim pis deyildi sadəcə bazası çox geniş olduğundan başım ağrayırdı xırda fayllarda olan kiçik virusları belə tuturdu. Ona görə keçdim buna tam rahatdır. Məsləhət görürəm. 1 ildir işlədirəm. Bütün formatladım pclərədə yazıram. Hələki virus görməmişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.