Guest ELNUR ORDUBADLI. Konu tarihi: 15 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Şubat 2014 Warface Türkiye məlumat salam dostlar men istedim bu haqqda melumat verim ki bilesiz.Warface Turkiye yukledikden sonra sunucuya baglanmiyor yazilir.Eger oynamaq isteyirsizse hotspot proqramni yukleyirsiz ve problemsiz oynayirsniz.Men indi yoxladim ve oynadim avropa serverinde qrafikleri normaldi eger oynamaq istesez ayarlardan dusuk edin ve rahat oynacaqsiz. Problem Men 1 problem qarsilsamisam hotspot pragmini lisenza olan ve zerersiz olan aktivsasiyasi olan varsa versin cunki indi oynadim ve qurtaranda bagladim yenden acmaq isteyende error verdi.tsk . Proqram. Eger hotspota uygun 1 program varsa ferq etmez onu deyin meslehetlisi olsun cunki program deysen kompdaki melumatlari oyrenir cunki indi silmek istyende kompum restar oldu oncun meslehetlisi varsa deysiz .tsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Şubat 2014 buyur yüklə işləməsə bunu yüklə o da olmasa bunu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 15 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Şubat 2014 coxsagol qaqa bes zererli deyil program deyr guya sifre falan nese ogurlan o haqqda melumat varsa deyerdin tsk bunun aktivasyasni nece edim cox sey var burda .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Şubat 2014 bu haqda məlumatım yoxdur bilənlər kömək edərlər sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Şubat 2014 o qədər əziyyət çəkincə rus versiyasını rahat oynaya bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 16 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2014 eziyyet deyende yox uje rus yavas yavas qurtaram rutbden turkiyede proqramla girdim maraqliydi yoxlsan gorsen yende tsk warface turkiye oynamaq istyenler hidtman(ip deyisme )ve ya hostpot yuklesinler ve rahat oynusiz. warface tukiye avropa servirendeyem 1 2 cixmaqla normaldi her sey ve onuda deyim ki dostlar donat silah ki russida var bunda ekseryetni barbaksla ala bilrsen karobkdakilarin qiymeti 150 kreditdi icinde patlar ,karon silahlar ,ve donat silah ///daha biri ise ruussida kreditle olan silahla yanliz kreditle verir bu ise eksine barbaksla her sey ala bilersen ve bu arda taporda var bir sozle men beyendim xosuma geldi sohbet odasi berbardi yeqin ki tezedi duzecek serverlerde avropa turkiye ve amerikadi men sehfen avropa gettim ama tkiye keccem ve bir seyi deyim oyuna girende ayrlara girib ordan sevyeni dusuk edrsen ki rahat oynuya bilesen ve bezi dostlar deyr ki russion olanda yeri olmur sehf edrsiz russioda basliyanda beleydi indiden oynuyun hedyyler verir sonrda onlari vermiycek mence ....bir problemi odur ki gerek ip deyisme programiyla girsen yoxsa suncya baglanmir bu qeder ugurlar ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.