Aylin Konu tarihi: 20 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 20 Şubat 2014 bu niyə bele olur format ede bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 sən bunu boot menyudan açanda belə olub yoxsa 1 başa raboçiy stoldan açmısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 bootdan açmamışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 2012.... Bu cür problemlər həddindən artıq çoxdu forumda....Hamısınında bir səbəbi var... ....Səhv eləmirəmsə sizdə 1 dəfədə belə bir problem olmuşdu. Format haqqında.... ....İstənilən format zamanı istər USB olsun istərsədə DVD disk Boot menyudan açılmalıdır. Birbaşa raboçu stoldan yox.... ....Fərqi yoxdur Windows-XP/7/8/8.1....Bu qayda bütün sistemlər üçün eynidir... ....İlk öncə Boot menyuya daxil olun..... ....Əgər DVD disklə format verirsizsə CD/DVD ROM seçib F10 ilə yaddaşa verin.... ....Yox USB ilə format verirsizsə USB seçib F10 ilə yaddaşa verin və çıxın... ....Daha sonra komputer sizin farmat vermək üsulu taniyib ekranda onu göstərəcək... ....Bundan sonra siz uyğun sistemi seçib farmata başlaya bilərsiz..... ....Düzgün formata başlamaq qaydası budur.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 1 hefte olar windows 7 format etdim masaustunden format eledi nedi bes bu problem ne yazir orda ne demekdi программе установки не удалось проверить ключ продукта Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 Yuxarida yazmışam Format diskini boot menyudan aç sonra formata başla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 bes niye qabaqlar diske yazmamış edirdim format virtual diskde açırdım daemontoolsla olurdu hemişə nədi indi problem Aqil İsmayılov inboxda sene yazmışam baxda zehmet olmasa bir problemim var sen bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEYFUR Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 Herkese Salamlar Olsun. sizlerden Windows 8 Format etmeyi soruwacaqdim. Ele mende bele probleme qarwilawiram. ancaq hell ede bilmirem. men nece edim ki,windows8 formata olunsun. hec cur format ede bilmirem. Ne F2,f10,Del Sozu format edende gelmir. Tebiki,bios menyudan format edende. ancaq windows 7 de bele bir problem olmur. xaiw edirem mene komeklik gosteresiz. munkunse video derslik yadaki,yazili derslik varsa mene versiz. bilmek isterdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 TEYFUR,Menim fikirimce sende bios celd rejime qoyulub.Yeni dusunmeden birbasa sisteme yonlenir.Sen bunu ucun ESC,F2,F12 duymelerin 3-nude yoxla gor hansi biosa yonlenir.Bunu ucun dumeleri tez-tez basma.Sadece birini bas saxla.yeniden baslat komandasi ver.Sonra ise bas saxla qosulana kimi.Her 3-nu de ayriliqda yoxlsa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2014 TEYFUR.....Boot menyuda daxil olma düymələri başqa başqadi... Format vermək istədiyin kompüter PC di yoxsa noutbook? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir_Bagishov Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 bu linke baxxxx belke komeyliyim deydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2014 Hamıya salam.Tanner yoldaşın saytda yerləşdirdiyi Windows 8.1 Enterprise x64 Russian ƏS-ni yüklədim.Həmin ƏS-ni USB və ya DVD ilə yazmaq istəyəndə disklərin formatı və bölüşdürülməsi üçün nəzərdə tutulan yerdə DALLE butonunu sıxmaq olmur, nəsə problem yazır. Qeyd:HDD-dan format edəndə bu problem olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2014 səhvdə nə yazılır şəklini şək qoy baxaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2014 Başqa bir ƏS yükləyirəm.1 saatdan qurtarsın qoyacam Problemi həll etdim.Boot menu-nu açanda İNTERNAL CD-ROM DRİVER ilə İNTERNAL CD-ROM DRİVER UEFİ də gəlirdi.Mən UEFİ-ni seçdiyim üçün format edə bilmirdim.İndi isə heç bir problem qalmadı. Qeyd: UEFİ bölümü BİOS-u qurdalayandan sonra gəlmişdi. Diqqətinizə görə çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.