priora Konu tarihi: 24 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 24 Şubat 2014 mən need for speed rivals oyununu yüklədim oyuna girmək istədim belə bir yazı gəldi Невозможно выполнить "D:\\Need for speed rivals\\NFS14_x86.exe" Ошибка:The operating system denied access to the specified file;Код:5 bu yazı gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 NFS14.exe Oyunu bu fayldan başlat... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Oyunu adminstratordan aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
priora Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Ordanda başladiram həmin yazı gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 adminstratordan açanda alınmadı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 oyunu C diskinə yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 ola bilər yüklədiyin oyunda problem olsun mən yoxladığım bu versiya işləkdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2014 http://i.hizliresim.com/EE37Ag.png Salam Aleykum ,,,Oyyuuna Girdim Bele Bir Wey Gelir Bilmek Istiyirem Neycun Gelir Online Oynamaq Istiyirem Orginle Bagli Qeydiyatim Var Ama Neycun Bele Bir Wey Gelir Bilmirem Mene KOmek Edin Xaiw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2014 Senan Humbetov . yuxarıda yazılan qaydaları diqqətlə oxu.Artıq sənə dəfələrlə xəbərdarlıq etmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 qaqa mən belənci yaza bilmirəm Başım qarışır belə yazanda Məndədə belənçi gəldi nədəndi bu? Need For Speed Rivals Yuklədim RedDemonun Dediyi İşlək Faylı Yuklədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 o artıq oyunun problemi deyil səndə VGA directx 10 dəstəkləmir. Əgər Azəri şriftləri ilə yazmasan sənin sualların cavabsız qalacaq və mövzu silinəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 İndi mən neynəyim bunu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 driverləri update elə alınmasa vga dəyişdirməlisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Ülvi Qaqaş Mən Bunu Nece Həll Edə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 sən сетевые игры girmisən deyəsən.ora multiplayer oynamaq üçündür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Məndə Multiplayer oynamaq istiyirəm nece qoşum bunu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 oyunu almalısan.hələki başqa yolu yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Oyunu Nece almalıyam? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 burdan ala bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Axı mən bu oyunu inernetden yuklemişen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 qardaş internetdən yükləmisən ona görə mümkün deyildə online oynamaq.internetdə pirat versiya olur.pul verib almalısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2014 He Başa Düşdüm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.