Jump to content
Forum Windows-az.com

Wireless Web Sayt


•SaiD•

Recommended Posts

Salam Forum istifadecileri bu gunlerde bir sey meni cez edib demeli 28 cinema da wireless cox maraqli hazirlanib demeli wifi parolsuzdur daxil olursan seni bir sayta yoneldir ve o sayta Istifadeci adi ve sifre isteyir bunu nece hazirlayiblar ve nece hazirlamaq olar bilenlerden molumatlandirmaqini xaish edirem

 

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Salam. Bu sistemi otellərdə işlədir. Bu sistemin adı HotSpot-dur. Bunu qurmaq üçün eynilə modem kimi cihazlar olur. O gələn istifadəçi bölməsinidə Radius server ilə qurular. Amma onu evdə edə bilərsən bunun üçün sənə Connectify Hotspot proqramı lazımdır. O pc interneti öz wi-fi adapterinlə yaymaq üçündür. Amma sən dediyin sistem onda var. Sayt olaraq istifadəçi paneli yazmalısan html php və qsl biliyin olmalıdır. Apache server pc qurulmalıdır. Connectify Hotspot ana səhifə deyilən yerlə pc ip yazmalısan modem ipisini 192.168.1.100 olur çox vaxt yenədə dəyişə bilər. Bu qədər uğurlar.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...