•SaiD• Konu tarihi: 24 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 24 Şubat 2014 [hide]Salam Sayt Heyəti mən aylar öncə bir Usb Flesh Sürucuyə(cart) bir və birdən artiq sistem yazilmasi ilə maraqlandim bəzi praqramlar tapdim XBoot ve Yumi ilə yoxladim hərsey düzgün qaydada Flesh carti Fat 32 ve NTFS olaraqdan yoxladim deməl üindoüsi 8.1 7 xp yazdim 16gb flesh karta praqram bunları yazib qurtardıqdan sora Pc Yenidən başladıb F8 Boot Menu daxil oldum flash carti sacim amma acilmadi nə bir xəta verdi nedə basqa şey sadece yuklu olan sistemin acildı sizlərdə ricam koməklik göstərəsis onuda qeyd edimki sadəcə bir sistem yazdiqda Wintibooticilə və yaxuda basqa bir pro ilə acilir amma xboot ve yumi ilə etdikdə acilmir... ...bunu siniyanlar coxdu ve hamida alinib... Forum Adminləri: sizlərdən xaishim əyər movzunu yeri duzgün deyilsə duzgun bolməyə yonədəsiniz bu prabləm bu böməyə uygun gördum mən[/hide] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2014 mən onların hamısını yoxlamışam alınmayıb.fleshbootla ancaq 2 sistem yaza bilərsən.ya da Kamranın dediyi qaydada fleşkartı hissələrə bölüb sistem yazmaq başqa cürə olmur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
senan-it Mesaj tarihi: 21 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2015 usbni hissələrə bölüb 4 dənə əs yaza bilərəm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2015 usbni hissələrə bölüb 4 dənə əs yaza bilərəm? Multiboot disk yaratmaq forumda mövcddur.Sadəcə diqqət etmək lazıdır. Köhnə mövzulara cavab yazma. Mövzu bağlandı. Novruz Məmmədov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts