memosirinoff Konu tarihi: 18 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 18 Mart 2014 Bluestack yüklədim sonra girdim Loading gəlir açılmır bilmirsiz niyə ? Forumda axtardim hamida Driveri yeniliyennen sora acilir ama mende acilmir bugun yeniledim driveri amma acilmir,Evveller acirdi Blue Stack Notbukun gostericileride zeif deil ama acilmir Tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 18 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2014 Mən gec açılanda Loadingə çoxlu klik edirəm açılır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 memosirinoff nvidia.com saytına gir ordan ən son driveri verəcək sənə yüklə onu perezagruzka ver sonra yenə obnavleniya ver video kartaya açılmırsa sil proqramı yenidən yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
memosirinoff Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Elit-killer brat elemiwem 4-5 defe silib yazmiwam duzelmir ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 onda 10 15 dəqiqə gözlə açılmasa deməli problemi başqadır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 bu versiyanı yükləyib yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
memosirinoff Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Yenede duzelmedi :'( Yenede tewekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 halal xoşun olsun proqramı unistall tolla sil və yenidən yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Yazdigini sil bunu yuklə yoxla gör özümdə bundan istifadə edirəm. BlueStacks_HD_AppPlayerPro_setup_0.7.3.766_REL.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.