Yasin57 Konu tarihi: 27 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Mart 2014 Salam windows-az.com istifadəçiləri ! Mənim sayt üçün belə fikrim var ! ... Səmimi fikrim ilk budur : Mən forumda məsələ aça bilmirəm Onun üçün forum üçün belə bir şey fikirləşdim. Şəklə diqqət yetirin ! Mən istəyərdim ki forumda məsələ açanda bölmələr gəlsin ... Sizcə forumda məsələ açmaq daha asand olmaz ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 yaxşı fikirdir.yeni userlər üçün mövzu açmaq asan olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 Yaxsi fikirdir.Amma menim ucun bele yaxsidir.Buna oyresmisem.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 Məsləhət üçün təşəkkürlər. Saytin dizayn işlərinə Tural qardaşımız baxır. Onunla danişaram.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 Bir neçə fikir də mən deyim: 1) Mövzunun silinmə səbəbinin onu açana bildirilməsi. 2) Forumda mövzunun, bölmənin seçilməsilə bağlı videonun olması. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 Bu məsələ ForumAdminlərinədə asan olar... Burdan Tural qardaşıma məsləhətim : ... ~ Qardaş məncə bu məsələnin axırına kimi gedək ~ ... Hər gün Forumda bir məsələ açılır (gündə 4 mövzu) bu 4 mövzunun 3 ü səhv açılır ... Məsələn mən bu mövzunu səhv açmışdım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 Düzgün açılmayan mövzular olanda forum adminləri mövzunu açana xəbərdarlıq edir.Əgər mövzu təmamilə səhvdirsə onda silinir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 mövzu bölməsi səhvdir düzəliş edirəm gələn dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 Yasin57, istədiyin görünüş forumda mümkün deyil. çünki forumun hazırlanma quruluşu saytın quruluşundan fərqlidir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.