AQIL_ISMAYIL Konu tarihi: 8 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 8 Nisan 2014 Əziz istifadəçilərimiz. Bir neçə gün bundan əvvəl həmkarım Sayt Rəhbəri Azər (Tanner) qardaşım Windows 8.1 in Yeni 8 Aprel Update versiası haqqında sizlərə məlumat vermişdi. Səbirsizliklə gözlədiyimiz Windows 8.1 N with Update artıq sizlərə təqdim edirik.Microsoft şirkəti Yenilənmiş sistemdə bir sıra dəyişiklik etmişdir. Qeyd edim ki hələlik Yenilənmiş bu sistemin ENG versiası işıq üzü görmüşdür. Yəqin ki Windows 8.1 N with Update orjinal sisteminin yaxın günlərdə RUS versiasınıda sizlərə təqdim edəcəyik. 1396965649_2wzqb35.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Nisan 2014 coxsagol , indi update etmisem lazimli deyisiklikler var format edenler mutleq yeni update -i de icinde olanla format edin bu yaxsidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 ceyhun sende orginaldi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Xahiş edirəm ki əməliyyat sistemini yükləyib istifadə edənlər ətraflı şəkildə informasiya versinlər. 8 və 8.1 dən əsas fərqi nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylasdigin ucun sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Usaqlar resmi updatedi bu ama N versiyadir bezi medialari desteklemir N versiya sonra demeyinki bunda bezi funksiyalar niye islemir haminiza ugurlar Senedeqalmaz, belediki 8 ferraridi 8.1 samalyot ferq dag boydadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Biraz açıq şəkildə yazardınız zəhmət olmasa? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 elcan.sabiddinli nə haqqında məlumat almaq istəyirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Bəli Azər Media Playeri dəstəkləmir. İstifadə etmək üçün rəsmi öz saytından yükləmək lazımdır. Yuxarıda əlavə elədim link kim istəsə istifadə edə bilər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 paylaşdığın üçün çoxsağol qardaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 AQIL_ISMAYIL mənim bilmək isədiyimi yuxarda paylaşdı. RΣD DΣMθN diqqətinizə görə sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Dəyməz buyurun dostlar halal xoşunuz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Məndə "windows 8.1 enterprise" amma update elədim bütün yeniliklər avtomatik gəldi.Yəni format etmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 updateni istənilən 8.1 dən etmək olar.Sadəcə yuxarıdakı original sistemdir + update hazır olunub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Aqil qaqash bir soz sorusum torrenti yuklerke 6 sistem cixdi 4 du entenprise ve profesionaldir bes o birsin sistemler nedir ne xususiyete malikdir?melumatin varsa bizede melumat vererdinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 qalan 2 si sade sistemdir windows 7 home premium kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Ulvinin dediyi kimi sade sistemdir onlar bizlik deyil yeni ele bele bas qatmaq ucundur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2014 Sistemi yazdım və aktivləşdirdim heç bir problem yoxdur.KMSAuto Net 2014 ilə aktivləşdirdim istiyən yükləsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.