Ezio Auditoro Konu tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Nisan 2014 Salam. Bəlkə də mövzunu düzgün bölmədə açmamışam amma harada açacağımı bilmədim.Mən speedtest.net də sürətimi yoxlayanda download speed yuxarı olduğu halda upload speed aşağıdır. Upload speed nə deməkdir və onun aşağı olması normaldırmı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Upload speed- sən internetə fayl yükləyəndə verdiyi sürətdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Axşamın xeyir. Download - Gələn məlumat Upload - Gedən məlumat Normalda belə olur Down 2 mb/s - Up 1 mb/s başlayır. 1mb - 128 kb/s edir. Yəni saniyyədə 128 kb/s məlumat ala yaxus ötürə bilərsən. ADSL modemlər maksimum 24 mb/s (3072 kb/s) göndərmə sürətinə malikdir. Əgər Server quracaqsansa Fiber internetə keçməlisən. Aşağıda olmasına gəlincə Provayderinə zəng edib artıra bilərsən normalde 1 mb/s olur. Əgər yenə qalxmırsa ATS kabelləri gücü çatmır deməkdir. Ən köhnə xətlər 4 mb/s yuxarı ötürə bilmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Zairov qaqash up - 4mb nezerde tutursan men bileni bakida 1 mb yuxari yoxdur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2014 Downloadın sürətinin Upload ilə əlaqəsi yoxdur mən bilən Çünki tanıdıqım provayderlərdə 1mb-dən 10 mb kimi Download olduğu halda Upload 1mb-dir.Amma provayder istəsə upload sürətinidə artıra bilər şəxsən mən bunun şahidi olmuşam.Provayder özəl şirkiətlərin birinə 4mbit sürət vermişdi speedtestlə yoxlayarkən uploadın 62mbit olduğunu ğördüm 2 dəfə prosesi təkrar etdim ki ola bilər speedtestdə nəsə anlaşılmazlıq olub amma yenə eyni nəticə alındı provayderin nümayindəsi ilə danışdım o da mənə məlumat verdi ki uploadddan filtirasiyani götürmüşəm ona görə 62 mbit olur upload Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Gecəniz xeyir. Var 4mb mən özüm artırmışdım. Gərək özlərinə zəng vurasan. 3.83 gəlirdi məndə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 məsələn məndə işdə belədir sürət. buyurun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2014 Elit-killer Fiber optic di ela suretdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2014 Said hə superdi.əlim knopkaya dəyməmiş açılır hər şey. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.