Jump to content
Forum Windows-az.com

Upload speed

Ezio Auditoro

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

Axşamın xeyir.

Download - Gələn məlumat

Upload - Gedən məlumat

Normalda belə olur Down 2 mb/s - Up 1 mb/s başlayır.

1mb - 128 kb/s edir. Yəni saniyyədə 128 kb/s məlumat ala yaxus ötürə bilərsən.

ADSL modemlər maksimum 24 mb/s (3072 kb/s) göndərmə sürətinə malikdir. Əgər Server quracaqsansa Fiber internetə keçməlisən.

Aşağıda olmasına gəlincə Provayderinə zəng edib artıra bilərsən normalde 1 mb/s olur. Əgər yenə qalxmırsa ATS kabelləri gücü çatmır deməkdir. Ən köhnə xətlər 4 mb/s yuxarı ötürə bilmir.

Downloadın sürətinin Upload ilə əlaqəsi yoxdur mən bilən Çünki tanıdıqım provayderlərdə

1mb-dən 10 mb kimi Download olduğu halda Upload 1mb-dir.Amma provayder istəsə upload sürətinidə artıra bilər şəxsən mən bunun şahidi olmuşam.Provayder özəl şirkiətlərin birinə 4mbit sürət vermişdi speedtestlə yoxlayarkən uploadın 62mbit olduğunu ğördüm 2 dəfə prosesi təkrar etdim ki ola bilər speedtestdə nəsə anlaşılmazlıq olub amma yenə eyni nəticə alındı provayderin nümayindəsi ilə danışdım o da mənə məlumat verdi ki uploadddan filtirasiyani götürmüşəm ona görə 62 mbit olur upload

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...